Novosti

Novosti
28. ožujak 2022.

Erasmus iskustvo: Zima u Španjolskoj

Studentica programa Menadžment u suvremenom poslovanju stručnu je praksu obavljala u Španjolskoj, gdje je stjecala znanje i iskustva u području upravljanja ljudskim resursima (HR).

Zala Mlinar je izvještavala o svojim dojmovima iz Erasmus mobilnosti, a ovdje je nekoliko njezinih misli.

'Prilikom pohađanja 3. godine u programu Menadžment u suvremenom poslovanju na DOBA Fakultetu, sam tijekom studija razmišljala o obavljanju stručne prakse. Znala sam da trebam iskustva, a ne samo naobrazbu. Tijekom studija sam utvrdila da je kadroviranje smjer, koji me najviše zanima. Stoga sam došla na ideju da bi stručnu praksu mogla obavljati u inozemstvu.

Pošto sam prvi put sama išla u inozemstvo, u početku mi je sve bilo novo. Ali odmah sam se navikla. Već sam prvog dana upoznala cimericu, s kojom se jako dobro slažem i odmah sam se zaljubila u Barcelonu.

Moj posao je obuhvaćao provođenje procesa zapošljavanja, opisivanje radnih mjesta, pregledavanje portala koji nude zaposlenje, objavljivanje oglasa za zaposlenje na društvenim mrežama, administrativna podrška i administrativan posao (e-maili, dokumenti u vezi sa zapošljavanjem itd.)'

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac