Novosti

Novosti
16. ožujak 2018.

e-PROFMAN Final Seminar u Istanbulu

Od 13. 3. do 17. 3. u se Istambulu odvijao Final Seminar, završni seminar projekta e-PROFMAN pod naslovom "This is beginning".

Na Final Seminar projekta e-PROFMAN pod naslovom 'This is beginning' sudjelovali su studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Turske.

Od 2015. godine se odvija ERASMUS+ projekt e-PROFMAN u suradnji s DOBA Fakultetom i Visokom školom za novinarstvo i za odnose s javnošću iz Skopja u Makedoniji te Sveučilišta u Istambulu. Cilj spomenutog ERAMSUS+ projekta je razvoj online osposobljavanja iz područja inovativnog menadžmenta, vođenja i strateškog komuniciranja u koji su uključeni pojedinci iz različitih zemalja: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Turske.

Prošli tjedan se u Istambulu odvija završni seminar Final Seminar - This is beginning za studente uključene u spomenuti projekt. U tijeku seminara studenti su predstavili svoja nova znanja i spretnosti, koja su razvili za vrijeme trajanja projekta i sudjelovanjem u različitim obrazovnim modulima. Predstavili su svoje konačne projekte koje su pripremali. Rad se je odviao u miješanim timovima, studente u radu usmjeravali su mentori iz različitih strukovnih područja i zemalja, također su se odvijala i različita sadržajna predavanja iz područja komuniciranja, strateškog menadžmenta, vođenja i inovativnog menadžmenta.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac