Novosti

Novosti
15. siječanj 2020.

Dodijelili smo diplome 346 diplomanata generacije 2019.

U subotu smo u Mariboru dodijelili diplome dvanaestoj generaciji dodiplomskih programa, i to: 192 diplomanata iz Slovenije, 69 diplomanata iz Hrvatske i 14 diplomanata iz Srbije te devetoj generaciji magistara, i to: 43 magistara iz Slovenije, 22 magistara iz Hrvatske i 6 magistara iz Srbije.

»U životu je važno da si postavljamo ciljeve te da se zaputimo na put ostvarenja istih. Već i narodna mudrost govori kako je razlika između uspješnog i neuspješnog čovjeka KORAK. I to onaj prvi - uspješan ga učini, a neuspješan pak ne. A vi, drage diplomantice i diplomanti, magistre i magistri – bilo vas je već mnogo – taj ste korak učinili te ste se puni očekivanja upisali na naš fakultet. Vaš je studij bio pun izazova s kojima ste se uspješno hvatali u koštac, većina vas je zaposlenih, studirali ste uz obitelj i uz posao.

Drage diplomantice i diplomanti, drage magistre i magistri, danas zaključujete važan dio vašeg životnog puta, vaš je uspjeh i naš uspjeh, a vi ste oni koji ćete sliku o tomu kakva je osposobljenost naših diplomanata i magistara ponijeti u nacionalno i međunarodno okruženje. Ali ipak se ne smijemo zavaravati da završetak studija znači i prestanak učenja i obrazovanja. Svijet budućnosti će trebati najsuvremenije menadžerska znanja, pa i za digitalnu preobrazbu koja je više nego samo trend, ona naime postaje nužni sastavni dio konkurentnosti poslovnih modela poduzeća. Morat ćemo se znati pravovremeno prilagoditi na nove uvjete poslovanja u svim područjima.« Iz govora direktorice

Pogledajte fotogaleriju s dodjele ↗  

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac