Novosti

Novosti
30. kolovoz 2021.

DOBA Fakultet potpisao sporazum o partnerstvu s Rome Business School

Vodeći ponuditelji online međunarodnog obrazovanja - DOBA Fakultet i Rome Business School, sudjelovat će u razvoju programa koji će omogućavati dvostruku diplomu, u suradnji i razmjeni visokoškolskih profesora, u zajedničkim znanstvenim istraživanjima i u međunarodnim projektima.

»Mnogo je razloga zašto je poslovna škola Rome Business School (RBS) na vrhu popisa međunarodnih partnera za DOBA Fakultet. Škola RBS je prvi talijanski partner koji, poput DOBA Fakulteta, ima akreditaciju EOCCS EFMD. Škola RBS ima iznimna iskustva i stručno znanje pri uspostavljanju strateških partnerstava, koja vode u razvoj programa dvostruke diplome. To je za obje ustanove prilika da i dalje osiguravaju vrhunsko online međunarodno obrazovanje te stvaraju sadržaje koji studentima jamče dodanu vrijednost.« kazala je Marina Letonja, voditeljica međunarodne suradnje na DOBA Fakultetu.

Poslovna škola Rome Business School članica je udruženja Planeta Formación y Universidades, međunarodne mreže koju je osnovala skupina Planeta De Agostini, koju vodi snažna predanost sveučilišnom obrazovanju te profesionalnom i cjeloživotnom osposobljavanju.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac