Novosti

Novosti
05. prosinac 2019.

DOBA Fakultet među finalistima za Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS 2019.

DOBA Fakultet je među finalistima za Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS, i to za stratešku nagradu HORUS 2019., koju dodjeljuje IRDO - Institut za razvoj društvene odgovornosti, u suradnji sa sufinancijerima i brojnim potpornim partnerima.

DOBA Fakultet se u javnosti sve više potvrđuje kao društveno odgovorna i etička visokoškolska institucija, koja želi djelovati i šire od svog osnovnog poslanstva. Upravo to nas je potaknulo na sudjelovanje za Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS.

Na DOBA Fakultetu širimo principe društveno odgovornog ponašanja u poslovnom i društvenom okruženju u kojem djelujemo, te ga ujedno i sukreiramo. Naši su programi praktični i primjenjivi, a online  provedba pak omogućuje fleksibilnost i dostupnost znanja svima, pa i onim socijalnim skupinama koje su u nepovoljnijem položaju. Svojom istraživačkom aktivnošću sudjelujemo u širenju i razmjeni znanja sa zajednicom i s gospodarstvom, a odazivanjem na aktualnu društvenu gospodarsku situaciju pak pokušavamo djelovati i kao sukreatori javnog mišljenja društveno odgovornim i održivim gospodarskim ponašanjem.

Sve to DOBA Fakultetu omogućuje širenje društvene odgovornosti u lokalnom, regionalnom, nacionalnom i u međunarodnom okruženju.

Pobjednici će biti objavljeni 17. prosinca 2019. u Mariboru. 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac