Novosti

Novosti
15. prosinac 2019.

DOBA Fakultet je ponosan potpisnik Povelje o raznolikosti

10. 12. 2019., na svjetski dan ljudskih prava, DOBA Fakultet je postao ponosan potpisnik Povelje o raznolikosti te se tako i dalje obvezao na poštivanju i razvoj raznolikosti.

DOBA Fakultet koji se može pohvaliti s čak dvije međunarodne akreditacije za online studij, u dinamičkom okruženju koje se mijenja, prihvaća odgovornost koju diktiraju gospodarski i društveni razvoj. U našim dodiplomskim, magistarskim programima i doktorskom programu studenti na suvremene načine studija stječu primjenjiva znanja i razvijaju kompetencije koje znaju prenijeti u najrazličitija poslovna okruženja. Na taj način među studente širimo principe društveno odgovornog postupanja te tako sukreiramo prostor i okruženje u kojem žive i rade naši diplomanti – lokalno, regionalno, nacionalno i globalno -, naime naši studenti studiraju čak iz 46 zemalja svijeta.

DOBA Fakultet je svjestan važnosti raznolikosti, uključenosti i jednakosti koji oduvijek predstavljaju izvor napretka i razvoja pravednijeg društva te otvaraju način razmišljanja, koji uistinu doprinosi održivim rješenjima organizacija.

  

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac