Novosti

Novosti
20. studeni 2019.

DOBA Fakultet je odlučio sudjelovati na raspisu za Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS

DOBA Fakultet se sve više potvrđuje kao društveno odgovorna i etička visokoškolska institucija, koja želi djelovati šire od svoga osnovnoga poslanstva.

Na DOBA Fakultetu širimo principe društveno odgovornog ponašanja u poslovnom i društvenom okruženju u kojem djelujemo, te ga ujedno i sukreiramo. Naši su programi praktični i primjenjivi, a online  provedba pak omogućuje fleksibilnost i dostupnost znanja svima, pa i onim socijalnim skupinama koje su u nepovoljnijem položaju. Svojom istraživačkom aktivnošću sudjelujemo u širenju i razmjeni znanja sa zajednicom i s gospodarstvom, a odazivanjem na aktualnu društvenu gospodarsku situaciju pak pokušavamo djelovati i kao sukreatori javnog mišljenja društveno odgovornim i održivim gospodarskim ponašanjem.

Sve to DOBA Fakultetu omogućuje širenje društvene odgovornosti u lokalnom, regionalnom, nacionalnom i u međunarodnom okruženju.

DOBA Fakultet je stoga odlučio sudjelovati na raspisu za Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS, i to za Stratešku nagradu Horus 2019., koju dodjeljuje IRDO - Institut za razvoj društvene odgovornosti u suradnji sa sufinancijerima i brojnim potpornim partnerima.  

Finalisti će biti objavljeni 30. studenoga, a pobjednici 17. prosinca 2019. u Mariboru.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac