Novosti

Novosti
19. prosinac 2019.

DOBA Fakultet dobitnik Slovenske nagrade za društvenu odgovornost HORUS 2019

S veseljem vas obavještavamo da je DOBA Fakultet osvojio Slovensku nagradu za društvenu odgovornost HORUS u kategoriji malih neprofitnih pravnih osoba. Nagradu dodjeljuje IRDO – Institut za razvoj društvene odgovornosti u suradnji s podržavajućim partnerima.

Nagrada HORUS danas je najprestižnija slovenska nagrada u području uravnotežene i inovativne društvene odgovornosti.

U obrazloženju stručno povjerenstvo je zapisalo:

»DOBA Fakultet ima respektabilan način razmišljanja i djelovanja obrazovne institucije, koja svojim zaposlenicima i studentima društveno odgovornim postupanjem i online studijem nudi više nego samo osnovnu djelatnost. Moramo istaknuti cjelovit i sustavni pristup društvenoj odgovornosti i uključivanje iste u njegovu temeljnu politiku. Posebno nas veseli činjenica da je društvena odgovornost našla svoje mjesto u nastavnom planu, čime osiguravate da se princip društvene odgovornosti širi među studente i zaposlenike, pa i pomoću praktičnih radionica koje im omogućuju njegovo ostvarenje. Na taj način potičete njihove pozitivne postupke i prijenos dobrih praksi u druga područja života i djelovanja. Komuniciranjem vlastite društvene odgovornosti svojim diplomantima prenosite vrijednosti empatije, etičkog djelovanja i održive odgovornosti. A oni ih zatim mogu ostvariti djelovanjem u svojim okruženjima te posljedično doprinositi razvoju cjelokupnog društva. Stoga, iskrene čestitke na vašem radu!«

Slovenska nagrada za društvenu odgovornost HORUS iznimno je priznanje svim suradnicima DOBA Fakulteta te i obveza da nastavljamo svoju misiju.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac