Novosti

Novosti
06. listopad 2021.

DOBA Fakultet dobio brončano priznanje za inovaciju »SMART ŠIS«

Štajerska gospodarska komora ove je godine već 25. godinu zaredom (na regionalnoj razini) dodijelila priznanja za najbolje inovacije Podravske regije 2021., među njima i DOBA Fakultetu za inovaciju »SMART ŠIS«.

Direktorica ŠGZ mag. Aleksandra Podgornik, u je svom govoru istaknula: »Na ovaj način Komora izriče priznanje svima koji dokazuju da se krug inovativnog razmišljanja nikada ne zaustavlja. Naravno, izbor je i poticaj i zahvala poduzećima koja su svjesna da inovativno razmišljanje nije zadatak samo njihovih razvojnih odjeljenja, već je način djelovanja cjelokupnog poduzeća i njegovog menadžmenta, koji je svjestan važnosti inovativnog razmišljanja.«

DOBA Fakultet je za svoju inovaciju Studentski informacijski sustav ŠIS dobio brončano priznanje. Ova inovacija DOBA Fakultetu omogućuje potpuno automatizaciju i optimizaciju aktivnosti u procesu prijave i upisa studenata na studij, praćenje uspješnosti studenata, dodjeljivanje nastavnih jedinica, napredovanje studenata u više godine i diplomiranje, te time omogućuje i učinkovitu obnovu poslovnih procesa. Uvođenjem inovacije značajno se povećala kvaliteta obrade podataka i njihova zaštita s aspekta GDPR-a.

Uz niz nagrada koje smo osvojili u nekoliko proteklih godina, ovo je priznanje ujedno i naša obveza za daljnji inovativni razvojni rad.

 

Nagradu je preuzela Dina Potočnik, direktorica marketinga i prodaje, koja je kazala kako je »DOBA Fakultet fakultet, koji vidi dalje, koji je uvijek korak ispred i fakultet predanih ljudi. Inovacijska kultura dio je naše svakodnevice i pokretač našeg razvoja.«

 

 

Izvor fotografije: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=stajerskagospodarskazbornica&set=a.4352793284812879

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac