Novosti

Novosti
22. lipanj 2022.

DOBA Fakultet aktivno sudjeluje na konferenciji EDEN u Tallinnu

Od 20. do 22. lipnja 2022. u Tallinnu se održava godišnja konferencija udruženja EDEN (European Distance and E-learning Network), europskog udruženja za učenje na daljinu i e-obrazovanje.

Glavna tema konferencije je digitalna transformacija obrazovnih sustava u Europi. Digitalni obrazovni ekosustav u Europi u zadnje dvije godine doživio je tako izazove kao i poticaje. Ovo je stanje potencijal za EDEN, kao središte stručnjaka koji se bave digitalnom preobrazbom obrazovnih organizacija.

Ovogodišnja je konferencija osmišljena kao nastavak nastojanja EDEN-a za podršku provoditeljima obrazovanja osiguravanjem prostora za istraživanje pitanja i uvida koji su se pojavili tijekom pandemije COVID-19.

Svojim prilogom na konferenciji aktivno sudjeluje i DOBA Fakultet. Predstavit ćemo članak pod naslovom Nadogradnja online studija na DOBA Fakultetu na temelju modela OOFAT-a (Advancement of online learning at DOBA Business School on the basis of the OOFAT model), koji su pripremili izv. prof. dr. Lea Bregar, Jasna Dominko Baloh i doc. dr. Marko Divjak.

Poveznica na internetsku stranicu konferencije: https://eden2022.tlu.ee/

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac