Novosti

Novosti
19. siječanj 2024.

Čestitamo diplomantima generacije 2023.

Diplomiranje je najvažniji događaj svakog studenta. To je trenutak ponosa, sreće i radosti svih – studenta, njegovih najbližih, te naravno i fakulteta, profesora i online mentora. Čast nam je što smo mogli zajedno s diplomantima slaviti studijske uspjehe i postignuća te obogatiti njihov put ključnim znanjima, koja će oblikovati njihovu budućnost.

Na svečanoj dodjeli diploma, održanoj 12. siječnja, dodijelili smo 145 diploma diplomantima bachelor programa i 35 diploma diplomantima master programa. Diploma predstavlja vrhunac njihovog truda, predanosti i iznimnog znanja, koje će primjenjivati i nadograđivati na svojem daljnjem životnom putu.

Najuspješniji studenti u 2023. godini

 

Nagradu za najuspješnijeg diplomanta u bachelor programima u 2023. godini, osvojio je Vladimir Šterle, diplomant bachelor programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću, koji je stekao stručni naziv diplomant marketinga (VS).

S iznimnom predanošću i odlučnošću prevladao je studijske izazove, uspješno položio sve ispite već u prvom roku, te pritom postigao prosječnu ocjenu 10.

Njegov izniman uspjeh može biti primjer kako čvrsta volja i predanost donose izvanredne rezultate.

 

Nagradu za najuspješnijeg diplomanta u master programima u 2023. godini, osvojila je Ana Hazler, diplomantica master programa Međunarodno poslovanje, koja je stekla stručni naziv magistra poslovnih znanosti.

Magistra Ana Hazler svoj je studijski put započela na DOBA Fakultetu u studijskoj godini 2020./2021. Tijekom studija istaknula se svojim izuzetnim akademskim sposobnostima. Svojom marljivošću i izvrsnošću u obavljanju studijskih obveza postigla je prosječnu ocjenu 9,6.

Studij je završila obranom magistarskog rada pod zanimljivim naslovom Ravnoteža između poslovnog i privatnog života u profesionalnom plesu i njezin utjecaj na stres profesionalnih plesača, u kojem je istraživala pojavu stresa u profesionalnom plesu kao rezultat neravnoteže između osobnog i poslovnog života.

S ciljem poticanja kvalitetne stručne i istraživačke djelatnosti studenata, na DOBA Fakultetu već dvanaestu godinu zaredom biramo najbolje magistarske radove. Ove su se godine u izbor uvrstila 22 magistarska rada, ocijenjena s 10, među kojima je tročlano povjerenstvo odabralo najbolji. Ovogodišnji skup radova obrađuje različita područja šireg društvenog značenja, među njima primjerice izazove organizacija kao graditelja dodane vrijednosti, održivi razvoj pametnih gradova, ekologiju i zdravstvo.

U izboru za najbolji magistarski rad s potencijalom inovacija povjerenstvo je odabralo dva magistarska rada, jedan rad pripremila je magistra iz Slovenije, a drugi magistra iz Hrvatske.

Nagradu za najbolji magistarski rad među magistrima u Hrvatskoj u 2023. godini osvojio je diplomant master studijskog programa Međunarodno poslovanje, Kenan-Ivan Brinc za rad pod naslovom Utjecaj organizacijske birokracije na inovativnost i potencijalne inovacije u poslovnim organizacijama, koji je pripremio pod mentorstvom prof. dr. Petra Stanovnika i somentorstvom mag. Mateja Korena.

Na postignutom mu uspjehu iskreno čestitamo te mu želimo mnogo uspjeha na daljnjem putu.


Ponosni smo što zajedno s diplomantima pišemo uspješne akademske priče. Raduje nas što su za ostvarenje svojega cilja odabrali DOBA Fakultet, koji svojom europskom vizijom spada u vrhunsku skupinu škola, vodeći je fakultet u razvoju i ponudi jedinstvenih studijskih programa te regionalni pobjednik u području razvoja online obrazovanja. Našem modelu studija i kvalitetnim programima godišnje vjeruje više od 2000 studenata iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Bliska suradnja s gospodarstvom i praktična usmjerenost naših programa pružaju optimalan omjer između teorije i prakse.

>> Pogledajte fotogaleriju

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli