Novosti

Novosti
02. travanj 2019.

Aktivno na projektu MASTER@HOME

Naši visokoškolski učitelji su krajem mjeseca bili u Litvi na projektnom sastanku za projekt Master@home, gdje su pripremali sadržaj i provedbu dva mikro master programa.

Erasmus + projekt Master@home (Internationalisation at Home through Online Micro Masters and Virtual Mobility) je višegodišnji, međunarodni, europski projekt koji vodi Istanbul University (Turska) i u kojem kao partnerske institucije sudjeluju i DOBA Fakultet Maribor (Slovenija) te Institut za KOMUNIKACISKI STUDII Skoplje (Sjeverna Makedonija) i Vytautas Magnus University (Litva).

U okviru trogodišnjeg programa projektni će partneri razviti dva mikro master programa – jedan iz područja inovativnog poduzetničkog ekosustava, te drugi iz područja digitalnog komuniciranja i marketinga. Programi će biti namijenjeni diplomantima, poduzetnicima, poduzetnicima početnicima (start-up-ovcima) pa i studentima.

Međunarodni tim učitelja ovih dana na projektnom sastanku u Litvi priprema kurikulum, kao i plan provedbe za spomenuta dva mikro mastera. Cilj koji su si učitelji postavili je pripremiti suvremen, u praksu usmjeren mikro master program, koji će kandidatima omogućiti nova, primjenjiva i međunarodno usporediva znanja.

        

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac