Novosti

Novosti
09. travanj 2019.

Akademska savjetodavka posjetila Thomas More University

Teja Hižman, akademska savjetodavka DOBA Fakulteta je u ožujsku sudjelovala na Erasmus mobilnosti u Belgiji, u manjem sveučilišnom gradu Mechelen. Sudjelovala je na događaju kojeg Thomas More, University of Applied Sciences svake godine priprema s ciljem interkulturalnog povezivanja – International week. Na događaju je sudjelovalo više od 200 učitelja i stručnih suradnika iz područja obrazovanja iz više od 45 zemalja.

»Utjecaj na mene kao na sudjelujuću u razmjeni, iznimno je pozitivan. Prvi sam put imala priliku u stranoj zemlji zastupati i predstavljati instituciju za koju radim. Već i sama priprema prezentacija, programa, našeg rada i materijala za promociju Dobe, uspostavlja jednu novu perspektivu poimanja vlastitog radnog mjesta. Pozitivan učinak mobilnosti utječe i na korištenje engleskog jezika. Razlika između prvog i zadnjeg dana mobilnosti bila je očita, naime sam oprez i pozornost prilikom konverzacije na stranom jeziku nisu više bili u prvom planu. Dobila sam i mnogo dragocjenih informacija o načinu organizacije i djelovanju drugih obrazovnih institucija, ne samo u Europi, već i u svijetu.

Međunarodna mobilnost studenata i zaposlenih postaje sve važnija, te donosi mnogo koristi tako institucijama kao i pojedincima. Zbog toga smo iznimno ponosni na svoju Erasmus povelju, te studente i zaposlene potičemo da iskoriste ovu iznimnu priliku.

 

        

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac