Novosti

Novosti
11
OžU
11. ožujak 2020.

Poduzete mjere prevencije i zaštite od zaraze i širenja korona virusa

Sve pedagoške, istraživačke i stručne djelatnost na DOBI i dalje se provode većinom u punom obimu, naime 90 % našeg pedagoškog procesa provodi se online, te tako ne raspolažemo s aktivnostima u kojima bi se u predavaonicama nalazilo više od 100 ljudi.
Pročitajte više
09
OžU
09. ožujak 2020.

Gostujuće predavanje mr. sc. Bože Prke

U sklopu predmeta Financije (na bachelor razini) održat će se zanimljivo gostujuće predavanje predavača mr. sc. Bože Prke, bivšeg ministra financija Republike Hrvatske te dugogodišnjeg predsjednika uprave Privredne banke Zagreb.
Pročitajte više
03
OžU
03. ožujak 2020.

Svjetski tjedan otvorenog obrazovanja 2.-6. ožujak

DOBA Fakultet je već broj godina član European distance and E-learning network (EDEN). Prisustvujte velikom broju različitih besplatnih događaja.
Pročitajte više
28
VELJ
28. veljača 2020.

DOBA Fakultet potpisao Slovensku nacionalnu deklaraciju za promicanje digitalne preobrazbe gradova, sela i zajednica u održivo usmjereno pametno društvo

Kao što je navedeno u deklaraciji, potpisnici vjeruju kako »se digitalnom preobrazbom društva otvara jedinstvena razvojna prilika za preobrazbu slovenskih gradova, sela i zajednica u pametna i održiva okruženja, koja će svim stanovnicima omogućiti bolje ...
Pročitajte više
27
VELJ
27. veljača 2020.

Poznati pobjednici natječaja za najprimjenjiviji video film “Kuredar"

Na DOBA Fakultetu studenti već tijekom online studija stječu primjenjivo znanje, ono koje proizlazi iz svakodnevnih primjera dobre prakse neposredno s tržišta rada te na kraju krajeva ono koje mogu odmah primijeniti u svom poslu.
Pročitajte više
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac