Novosti

»Najbolji način da predvidiš svoju budućnost je da je sam stvoriš.« Abraham Lincoln
24. svibanj 2023.

20 godina DOBA Fakulteta – 20 godina otvaranja novih perspektiva

DOBA Fakultet je svoju budućnost i budućnost svojih studenata započeo stvarati 2003. godine. Mi svojim suvremenim programima i načinima studija već 20 godina otvaramo nove perspektive, karijerne i razvojne mogućnosti tako za studente i diplomante, kako za organizacije u kojima su oni zaposleni. 
Naše poslanstvo je širenje znanja i povezivanje svih onih koji vjeruju u uspjeh i u osmijeh. To ostvarujemo sinergijskim povezivanjem istraživačkog, obrazovnog i razvojnog rada, poticanjem suradnje, inoviranja i otvaranja u međunarodni prostor.  

DOBA Fakultet je u dinamičnom okruženju koje se mijenja svoj 20-godišnji put gradio na temeljima neprestanog razvoja, povezivanja i suradnje, inoviranja, novih znanja, digitalnih tehnologija i težnji ka izvrsnosti u svim područjima. Način razmišljanja i djelovanja usmjeren u budućnost donio je rezultate na koje smo ponosni: 11 akreditiranih studijskih programa s kojima smo prisutni u Sloveniji i na stranim tržištima, te više od 9000 upisanih studenata iz 46 zemalja. Odlikuju nas pedagoško inoviranje i suvremeni programi koji su podržani naprednim digitalnim tehnologijama.

Pravi pobjednici našeg djelovanja su naši diplomanti, njih gotovo 6000, koji si novim znanjima i kompetencijama utiru vlastiti put ka uspjehu.

Naše najveće razvojno postignuće je model online studija, koji možemo ponosno postaviti rame uz rame stranim modelima, koji se smatraju najdovršenijima i najkvalitetnijima na globalnoj razni. Oblikovali smo ga kao odgovor na potrebe za većom dostupnošću, fleksibilnošću i kvalitetom obrazovanja, te za nj stekli i dvije međunarodne akreditacije.

Značajne prekretnice na putu u budućnost su i brojni inovativni istraživački i razvojni projekti, putem kojih fakultet ostvaruje svoju viziju: Mi jesmo, te i ubuduće želimo biti fakultet koji vidi dalje.

U vrijeme neprestanih promjena mi se nalazimo pred velikom odgovornošću kako studente pripremiti na budućnost, na zajedničko razmišljanje o održivim aspektima našeg življenja i rada, gdje je u prvom planu i briga o okolišu, zato da bi i buduće generacije kvalitetno živjele i stvarale na ovom prekrasnom planetu. 

DOBA Fakultet je u 20 godina svojeg postojanja sagradio čvrste temelje, te na tim temeljima odvažno korača naprijed putem konkurentnosti na globalnoj pozornici. Hvala svima vama koji ovaj put dijelite s nama. 

DOBA Fakultet u brojkama

  • 5 bachelor studijskih programa
  • 5 poslijediplomskih master studijskih programa
  • 1 doktorski program
  • 4872 diplomanata bachelor programa i 736 diplomanata master programa
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli