Novosti

Novosti
20
SVI
20. svibanj 2022.

Studijski posjet Oxfordu i Londonu

Ravnateljica Više stručne škole na DOBI Helena Vogrinec, sa skupinom ravnatelja i direktora viših stručnih škola Slovenije sudjelovala je u studijskom posjetu u Oxfordu i Londonu. Studijski posjet je trajao od 3. do 6. svibnja 2022., u sklopu Erasmus ...
Pročitajte više
17
SVI
17. svibanj 2022.

Međunarodna znanstvena konferencija: „Business and Management 2022“

Izvanredna profesorica dr Marina Letonja je predstavila rezultate komparativnog istraživanja, koje je bilo provedeno na temu potrebnih znanja i vještina za uspješan prijenos obiteljskih poduzeća između generacija na predmetu Obiteljsko poduzetništvo.
Pročitajte više
17
SVI
17. svibanj 2022.

Na DOBA Fakultetu više od 360 sudionika započinje s besplatnim predmetima

DOBA Fakultet od 2019. godine nudi mogućnost besplatnog uključenja u predmet bachelor ili master studija i kandidatima omogućuje da bez obveza isprobaju online studij, te se prije upisa uvjere da je njihov odabir pravi.
Pročitajte više
03
SVI
03. svibanj 2022.

Prema ocjeni poslodavaca, 77 % diplomanta DOBA Fakulteta napreduje

Jedno od područja kvalitete na DOBA Fakultetu, koje je vrlo važno, je i ocjena kvalitete diplomanta, kako je vide i percipiraju poslodavci diplomanta DOBA Fakulteta.
Pročitajte više
22
TRA
22. travanj 2022.

Na suradnju pozivamo HONORARNOG SURADNIKA – ONLINE MENTORA

Uloga online mentora na DOBA Fakultetu je pedagoška, motivacijska, organizacijska i tehnička. Mentori surađuju kako sa studentima, tako i s visokoškolskim profesorima, kojima nude pedagošku podršku pri provedbi predmeta.
Pročitajte više
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac