Novosti

Novosti
12
TRA
12. travanj 2021.

Najtraženije kompetencije zaposlenika

Korona kriza brojna je poduzeća prisilila na promjene i na prilagođavanje, ona se brže digitaliziraju i mijenjaju poslovne procese.
Pročitajte više
09
TRA
09. travanj 2021.

Studenti DOBA Fakulteta tražili rješenja za izazove virtualne prodaje poduzeća MIKRO+POLO d.o.o.

Studenti DOBA Fakulteta već tijekom studija osmišljaju praktična i inovativna rješenja za brojna poduzeća, poput: Jadranka Turizam d.o.o., BBDO Zagreb, Lječilište Istarske toplice, SF1 Clips d.o.o., Zdrave ideje d.o.o.
Pročitajte više
09
TRA
09. travanj 2021.

Dekan DOBA Fakulteta: Na što se možemo osloniti?

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakulteta, ovoga puta u prilogu otkriva važnu razliku, radi koje se borba protiv sadašnje krize uzrokovane pandemijom COVID-19 odvija drukčije nego u vrijeme financijske i ekonomske krize 2009. godine.
Pročitajte više
25
OžU
25. ožujak 2021.

Dekan DOBA Fakulteta: 20 godina istraživačke djelatnosti na DOBI

U vrijeme priprema na preobrazbu u fakultet, DOBA Maribor je željela postići napredak i u području znanstveno-istraživačkog rada. Tako je 2001. godine osnovan Institut za istraživanja i razvoj.
Pročitajte više
19
OžU
19. ožujak 2021.

Prvi dojmovi o Erasmus praksi u Češkoj

Na DOBA Fakultetu smo svjesni da je život u inozemstvu neprocjenjiva prilika koja studentima nudi drukčiji pogled na svijet te širi njihov intelektualan horizont. Stoga potičemo mobilnost studenata u različitim oblicima, naime stečena znanja i iskustava ...
Pročitajte više
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac