Događaji

Događaji

Zagreb i Split: Besplatna predavanja za napredovanje i ostvarivanje uspješne karijere

Pozivamo vas na druženje s izvrsnom poduzetnicom i direktoricom te s vrhunskim predavačem, koji će s vama podijeliti tajne karijernog proboja.

Svaki čovjek je priča za sebe i svatko od nas preuzima odgovornost za razvoj vlastite karijere. Ali kako organizirati raspoloživo vrijeme kako bismo bili što učinkovitiji i zadovoljniji na radnom mjestu i u privatnom životu? Kako se uhvatiti ukoštac sa stresnim situacijama? Kako učinkovito komunicirati? Kako primijeniti odlične komunikacijske tehnike u svrhu razvijanja svoje karijere?

Upoznajte se s komunikacijskim tehnikama te doznajte kolika je važnost upravljanja vremenom, kako biste postali gospodar svoga napredovanja u karijeri

Uvodnu riječ i pozdrav sudionicima uputit će prof. Jasna Dominko Baloh, direktorica i osnivačica DOBA Fakulteta. U nastavku će vas upoznati sa značajem upravljanja vremenom te vještinama ovladavanja vremenom kako vrijeme ne bi ovladalo vama. Ove su vještine ključni čimbenici uspjeha.

 

PREDAVANJE I PRAKTIČNI SAVJETI: Komunikacijske tehnike – preduvjet za uspješan život

Uspjeh u životu i osobna dobrobit u velikoj mjeri zavise o načinima komuniciranja odnosno o uspješnosti komuniciranja. Dr. Andrej Kovačič, izvrstan predavač na DOBA Fakultetu, motivator i coach u području medija, oglašavanja i javnog nastupa, će vam uz pomoć praktičnih primjera predstaviti:

  • kako postaviti ciljeve u komunikaciji
  • tehnike za uspješno postizanje prvog i utjecajnog kontakta
  • napredne jezične uzorke i hipnotičke sugestije

Dr. Andrej Kovačič kao savjetodavac međunarodnim poduzećima konstantno poboljšava osobne sposobnosti voditelja. Ima iskustva na vodećim položajima u Njemačkoj, Sloveniji i Engleskoj. Postavio je temelje PRO-Aktivnih Komunikacijskih tehnika (PRO-ACT). Kao coach godišnje provede više od 350 sati treninga, najviše u području oglašavanja, medija i pismenosti te komunikacijskih tehnika za javno nastupanje u prodaji. Danas je direktor znanstvene izdavačke kuće Vega i poduzeća CEOS.

Ne propustite! Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obveznu online prijavu jer je broj mjesta ograničen.

Prijavite se na događaj

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac