Događaji

Događaji

Webinar: Work-life balance kao temelj stabilne karijere

Pozivamo vas na besplatan webinar, koji će se održati u okviru Dobinoga Centra kompetencija, a koji ovog puta otvaramo i za javnost.

Svakog se dana suočavamo s usklađivanjem profesionalnog i privatnog života. Pri tome smo često pod stresom te se osjećamo kao da gubimo nadzor nad svim aspektima našeg života. U našoj žurbi da sve uspijemo srediti, zaboravljamo da je upravo stres taj koji utječe na produktivnost i koncentraciju. A ključ do ovladavanja stresom je u ravnoteži službenog i osobnog života.

Na webinaru ćete saznati:

  • Što je work-life balance i zašto je on važan;
  • Kako održavati work-life balance na poslu i kod kuće;
  • Kako u različitim okolnostima zadržati postavljeni smjer;
  • Što se u tom području očekuje u budućnosti.

Webinar će voditi Zinka Kosec, predavačica Više stručne škole DOBA, koja ima više od 18 godina iskustva u području obrazovanja pojedinaca, zaposlenika i studenata. Područja njezinog rada obuhvaćaju organizaciju i vođenje različitih projekata te provedbu obrazovanja, seminara, radionica i obuka.


O Centru kompetencija

Na DOBA Fakultetu smo, kao nositelj prenošenja najsuvremenije svjetske prakse u području online obrazovanja te s međunarodnom akreditacijom za online studij, svjesni odgovornosti za uspjeh naših studenata. Za studij su potrebni visoka motivacija, dobra organizacija vremena, oblikovanje strategija učenja, poznavanje metoda i tehnika učenja te djelovanja mozga i ovladavanje posebnostima online učenja. DOBA je jedini fakulteti u Sloveniji i u Hrvatskoj u kojem djeluje Centar kompetencija za razvoj kompetencija studenata koje su potrebne za uspješan studij.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli