Događaji

Online studij je najdostupniji i najfleksibilniji oblik studija, koji je prilagođen zaposlenima i mladima koji žele nešto drugačije.

Webinar: Kako učiti online

Online studij je najdostupniji i najfleksibilniji oblik studija, koji je prilagođen zaposlenima i mladima koji žele nešto drugačije. Na studiju ste lokacijski neograničeni te si u većoj mjeri sami raspoređujete vrijeme studija, a studij je ujedno i vrlo organiziran i planiran.

Na DOBI već 23 godine provodimo provjeren i suvremen online studij. S više od 5.500 online diplomanata i dvije međunarodne akreditacije  prepoznati smo kao najkvalitetniji online studij u jugoistočnoj Europi. 

Na webinaru, koji će održati mag. Suzana Cergol Mihelič, visokoškolska profesorica na DOBA Fakultetu, ćete kroz konkretne primjere iz prakse upoznati:

  • Kako funkcionira naš mozak;
  • Kako najbrže zapamtiti stvari;
  • Koji ste tip u učenju te kako tomu prilagoditi vaše učenje;
  • Kako kod učenja uvažavati bioritam;
  • Kako planirati online učenje;
  • Kako čitati knjige, skripte, članke online, da bi u našem mozgu ostalo što je više moguće.

23 godine online studija na DOBI

Na DOBA Fakultetu provodimo čak jedanaest online programa; na Višoj stručnoj školi možete birati između pet online programa, a u jezičnom centru se možete uključiti u online učenje njemačkog ili engleskog jezika. Na DOBI je diplomiralo već više od 5.500 online studenata. 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac