Događaji

Događaji

Dekan uvodni predavač na konferenciji LIMEN 2017

Na konferenciji 3rd International Scientific Business Conference on Leadership and Management – LIMEN 2017, će dekan DOBA Fakulteta, prof. dr. Rasto Ovin nastupiti s suautorom Andrejem Malgajem, vlasnikom i direktorom Autokuće Malgaj iz Ljubljane.

Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji koju u Beogradu organizira Udruženje balkanskih ekonomista i menadžera će dekan DOBA Fakulteta, red. prof. dr. Rasto Ovin zajedno s suautorom nastupiti s prilogom Leadership and management of innovation in research and trade, u kojem autori upozoravaju kako na današnjoj razini tehnologije i pristupu informacijama, istraživačka djelatnost znatno nadmašuje nekadašnje okvire sveučilišta i instituta.

Na primjeru DOBA Fakulteta prof. Ovin će predstaviti rezultate uključivanja svih sudionika u istraživački rad na suvremenoj privatnoj poslovnoj školi kao što je DOBA Fakultet, a Andrej Malgaj uključivanje zainteresiranih zaposlenika u traženje odgovora na izazove uspješne gospodarske tvrtke, što uključuje istraživačku djelatnost i na razini poduzeća.

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac