Događaji

Događaji

Besplatan webinar o tome kako pripremiti dobar webinar

Internetski seminari/webinari u svijetu se već niz godina smatraju iznimno omiljenim oblikom predavanja, a u vrijeme COVID-a, kada ne možemo organizirati radionice i predavanja uživo, postali su čak najpopularniji oblik predstavljanja sadržaja, tako u obrazovanju kao i u poduzećima, koja webinare koriste kao alat za promociju proizvoda i usluga.

Kao stručnjaci u području e-obrazovanja, mi imamo već 22 godine iskustva s provedbom internetskih seminara. Na DOBA Fakultetu i na Višoj stručnoj školi DOBA svake godine provedemo više od 50 internetskih seminara za vanjsku javnost te više od 800 webinara u okviru studijskih predmeta.

Činjenica je da će dobar webinar oduševiti vaše slušatelje, ali na lošem će se već tijekom samog predstavljanja slušatelji odjavljivati te ga napuštati. Ako se i vi pitate kako pripremiti webinar koji će oduševiti vaše slušatelje, na pravom ste mjestu. Za uspješnu provedbu ključno je dobro planiranje, koje uključuje vizualnu sliku webinara te plan interakcija sa sudionicima.

Saznat ćete:

  • koje sve elemente morate uzeti u obzir prilikom planiranja webinara;
  • koja su osnovna pravila video komunikacije;
  • kakva je primjerena vizualna podrška;
  • zašto je na webinarima važna interakcija te kako je planirati.

Naše dugogodišnje iskustvo s pripremanjem internetskih seminara s vama će podijeliti Helena Vogrinec, dugogodišnja ravnateljica Više stručne škole DOBA.
 

 

Prijava

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac