Događaji

Događaji

Besplatan webinar: Kako e-obrazovanjem postizati ciljeve učenja

Radi brige o sprječavanju širenja zaraze i zdravlje studenata te profesora u vrijeme epidemije COVID-19, e-obrazovanje u visokom školstvu je i u Sloveniji postalo opće rašireno. E-obrazovanje ima svoje klopke, ne može se provoditi jednostavnim prijenosom gradiva na Internet te nastavnim metodama koje poznajemo u tradicionalnom podučavanju.

Provođenje e-obrazovanja na fakultetima pokazuje na različite prakse. Studenti su se najčešće susretali s unaprijed snimljenim sadržajima, s predavanjima uživo putem Zoom-a,  a bilo je prisutno i djelomično jamčenje internetskih nastavnih izvora. Povremeno, i u rijetkim slučajevima, su se susretali s poticanjem internetskog učenja suradnjom te s provođenjem internetskih susreta uživo.Većina studenata na e-obrazovanju nije dobila ono što je očekivala. Pratili smo i pojedine kritičke zapise o nedostacima e-obrazovanja i o nedosezanju ciljeva studijskog procesa u e-obrazovanju.

Na webinaru, koji će voditi direktorica  DOBE, Jasna Dominko Baloh, ćemo vam predstaviti kako i e-obrazovanjem dosezati ciljeve učenja, kako se mijenja uloga visokoškolskog profesora te koja su iskustva studenata na DOBA Fakultetu.

Na webinaru će sudjelovati:

  • Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBE
  • Dr. Marko Divjak, visokoškolski profesor na DOBA Fakultetu
  • Martina Zorić, studentica master programa

O čemu ćemo razgovarati sa zanimljivim sugovornicima

  • Kako strateško definirati metode rada, aktivnosti studenata, načine provjere znanja i pedagošku podršku za dosezanje ciljeva i kompetencija učenja u e-obrazovanju.
  • Koje su ključne aktivnosti za dosezanje ciljeva i kompetencija učenja.
  • Iskustva s dosezanjem kompetencija na DOBA Fakultetu.
  • Koje alate studenti koriste za interakciju između studenata, s online mentorima i s profesorima. 
  • Što najviše doprinosi socijalnoj povezanosti studenata.

Prijava
 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac