Naslovnica > Programi i upis

Programi i upis

Programi DOBA Fakulteta su drugačiji. Veći dio rada ovisi o praktičnim primjerima različitih područja na temelju kojih studenti rade tijekom studija, a prate ih vrhunski predavači i mentori. Razmjena iskustava sa studentima, koji studiraju iz različitih zemalja na hrvatskom jeziku je neophodna. Od strane fakulteta vam pružamo stručnu, pedagošku i tehničku podršku.

U našoj sredini želimo ambiciozne i pozitivne studente, koji znaju da je znanje neophodno za bolju budućnost.

Na hrvatskom jeziku možete studirati u akreditiranim programima:

Zašto odabrati nas?

Predmete vode najbolji stručnjaci iz Slovenije i Europe, uz to su vam na raspolaganju iskustva gostujućih predavača iz prakse i podrška mentora 7 dana u tjednu. Aktivnim radom, u timu ili individualno, steći ćete kompetencije 21. stoljeća, koje su neophodne za vašu bolju budućnost. Programe izvodimo u obliku online studija za odrasle već 16 godina i jedini smo u Jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom UNIQUe, koju dodjeljuje Europski fond za kvalitetu u e-obrazovanju EFQUEL.

56 % diplomanata DOBA Fakulteta napreduje nakon diplomiranja.

 

Pioniri smo kod izvođenja online studija i online studij provedemo 100% online od upisa do diplomiranja, i zbog toga možete studirati iz različitih krajeva u Hrvatskoj te također iz inozemstva. Pogledajte zašto su online studije na DOBA Fakultetu drugačije.

 

Print