Događaji

Događaji

Informativni dan DOBA Fakulteta

Vjerujemo da će upravo nova znanja u tim promjenjivim okolnostima biti ona koja će doprinijeti razvoju pojedinca i tvrtki, a tvrtke će više nego ikada prije tražiti i zadržati učinkovite suradnike.

Visoka naobrazba će vam omogućiti očuvanje radnog mjesta i napredovanje, a možda i nove profesionalne mogućnosti u zemlji ili u inozemstvu. Na DOBI ćete studirati potpuno online. Model online studija koji na DOBI provodimo već 21 godinu, smatra se jednim od najdovršenijih i najkvalitetnijih na globalnoj razini, te je i jedini međunarodno akreditiran online studij u Sloveniji.

Na DOBA Fakultetu nudimo čak 11 akreditiranih i javno važećih studijskih programa u potpunosti online te u kojima trenutačno studira oko 1.500 online studenata.

Online prezentacija bachelor (preddiplomski) i master (diplomski) programa 2021.

  • Srijeda, 27. siječanj 2021., 19.00 sati – prijava i ulaz. S vama će biti Marko Babič, stručni suradnik za studentske poslove.
  • Srijeda, 03. veljača 2021., 19.00 sati – prijava i ulaz. S vama će biti Marko Babič, stručni suradnik za studentske poslove.
  • Srijeda, 10. veljača 2021., 19.00 sati – prijava i ulaz. S vama će biti Marko Babič, stručni suradnik za studentske poslove.

Online prezentacija doktorskog studija na DOBA Fakultetu

  • Četvrtak, 11. veljača 2021., 19.00 sati – prijava i ulaz. S vama će biti Vesna Kolenc Potočnik, menadžerica programa.

Online informativni dan za program Primijenjena psihologija

  • Srijeda, 10. veljača 2021., 19.00 sati – prijava i ulaz. S vama će biti Zvezdana Strmšek, akademski savjetnik.
Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac