DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Webinarji

Webinar profesorice s gošćom o tome kako dobiti podršku za razvoj startupa

03. srpanj 2020.

Na webinaru će profesorica doc. dr. Marina Letonja ugostiti Matiju Nakić, suosnivačicu i CEO u Farseer hrvatskom startupu, koji je bio finalist i pobjednik ovogodišnjeg izbora na startup PODIM DX Pitching competition.

U razgovoru će vam predstaviti: kako i zašto su se odlučili za startup, kako se ideja razvila i započela ostvarivati; kako je poduzetničkom timu uspjelo u relativno kratko vrijeme dobiti podršku za razvoj startupa.

Vrhunac webinara će biti »pitch« s kojim su pobijedili u finalu takmičenja startupa na PODIM-u.

         Na webinaru ćete:

  • upoznati osnovne karakteristike startup ekosustava u Hrvatskoj;
  • razumjeti kako nastaju inovativne ideje;
  • upoznati kako se odvija prijenos inovacija u praksu;
  • prepoznati ključne čimbenike za uspješno privlačenje investitora i za pokretanje te za razvoj poslovanja startupa (uključujući i pitch).

O predavačici

Doc. dr. Marina Letonja je doktorirala iz poduzetništva (obiteljsko poduzetništvo) i inovacijskog menadžmenta te je visokoškolska učiteljica i voditeljica međunarodne suradnje na DOBA Fakultetu. Doc. dr. Letonja ima dugogodišnja iskustva kao istraživačica – savjetnica za područje poduzetništva i kao predavačica na GEA College, na Fakultetu za poduzetništvo te na DOBA Fakultetu. Poduzetničko znanje je stjecala na brojnim osposobljavanjima u zemlji i u inozemstvu (u SAD-u, u Velikoj Britaniji i u Njemačkoj). Na DOBA Fakultetu je nositeljica predmeta Obiteljsko poduzetništvo, Poduzetništvo i kultura poduzećaPoslovna prognostika i strategija održivog razvoja. Mentorirala je nastajanje više od 700 poslovnih planova. Vodi i surađuje u istraživanjima u području obiteljskog poduzetništva.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac