DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Webinarji

Webinar profesora DOBA Fakulteta: Izazovi prodaje u turbulentnim vremenima

10. kolovoz 2020.
Na webinaru će vam Bojan Krajnc, čovjek prakse i praktičnih alata koje u praksi svakodnevno i koristi, dopunjuje i razvija, otkriti korisne naputke koji će vam omogućiti odličnost u prodaji.

Sudionici će: 

  • Upoznati 5 načina pomoću kojih će moći povećati prodajne prilike i prinos.
  • Usvojiti princip koncentracije (Paretov princip), kao alat za pregled trenutačne prodajne slike.
  • Razumjeti značenje transformacijskog modela prodaje.
  • Naučiti kako je smisleno komunicirati s klijentima za vrijeme COVID-a.

Prisustvovanje na webinaru je besplatno, treba vam samo računalo s pristupom Internetu i zvučnik. Možete ga pratiti i putem mobilnog telefona

O predavaču

Bojan Krajnc ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu te više od 12 godina iskustva upravljanja u području vođenja prodajnih ekipa. Aktivno sudjeluje u različitim projektima iz područja prodaje, strateškog planiranja, vođenja i mentoriranja/coachinga. Za vrijeme aktivnog vođenja u uspješnim slovenskim tvrtkama, s ekipnim radom uspio je osvojiti prestižna međunarodna priznanja stranih partnera za posebna postignuća srednje velikih i malih poduzeća, te nominaciju na globalnoj razini za regijskog partnera godine u području poslovnih rješenja.

Njegova specijalnost su prodajne i voditeljske vještine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesa, planiranje, tehnike čitanja lica, coaching … On je i izvrstan učitelj u studijskim programima iz područja menadžmenta, marketinga na DOBA Fakultetu.

U tvrtki LOPIS vodi i usmjerava svoju ekipu i kao prodajni trener te kao poslovni savjetodavac surađuje s mnogim uspješnim tvrtkama u Sloveniji i u inozemstvu, kao što su: Addiko Bank, Sberbank, Osiguravajući zavod Sava, Osiguravajući zavod Grawe, Osiguravajući zavod Generali, Impol Group, Cetis, BDM Club, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo,  Messer, Meusburger, PS, Robust, Roto, Sanolabor, Siliko, Sico, Tuš i drugi.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac