DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Webinarji

Webinar Kako s malim budžetom i s vlastitim kadrovima do učinkovitog marketinga i bolje prodaje

26. ožujak 2021.
Činjenica je kako su marketing i prodaja jedna od ključnih područja u poduzećima koja osiguravaju uspješnost i održivi rast. Dobri marketinško-prodajni rezultati ovise o planiranju i o izvrsnoj provedbi i predanosti svih zaposlenika.

Na webinaru Kako s malim budžetom i s vlastitim kadrovima do učinkovitog marketinga i bolje prodaje svojih više od 15 godina iskustva u segmentu B2C s vama će podijeliti Dina Potočnik, direktorica marketinga i prodaje na DOBA Fakultetu, koja je sa svojom ekipom u vrijeme u kojem se susrećemo s epidemijom COVID-19 dosegnula 20 % rast prodaje u Sloveniji, u Hrvatskoj i u Srbiji.

Na webinaru ćete se upoznati s time:

  • kako pripremiti segmentaciju klijenata kroz koju ćete razumjeti potrebe vaših kupaca te posljedično poboljšati komunikaciju s njima; 
  • kako odabrati primjerene komunikacijske kanale i putove; 
  • koracima pripreme marketinške strategije; 
  • zašto je praćenje učinkovitosti marketinških i prodajnih aktivnosti važno;
  • kako izgleda učinkoviti prodajni proces;
  • zašto je važno da se svi zaposlenici uključuju u proces marketinga i prodaje.

O predavačici

Dina Potočnik direktorica je marketinga i prodaje na DOBA Fakultetu te ima više od 15 godina iskustva u segmentu B2C u Sloveniji, Srbiji i u Hrvatskoj. Uvijek je otvorena za nove izazove s kojima se susreće u prodaji ... od vođenja kadrova koji rade u prodaji do prilagođavanja prodajnih aktivnosti različitim ciljanim skupinama i tržištima. Za sebe kaže sljedeće: »Moj je životni moto „Do it with passion or not at all!“.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac