DOBA Znanja

Pratite naše novosti

Prednosti i izazovi hibridnog modela rada

29. ožujak 2023.

Jeste li i vi dio tima koji radi na daljinu? Vodite zaposlenike koji posao obavljaju hibridnim modelom? Ako se suočavate s izazovima sudjelovanja i produktivnosti u hibridnom modelu radu, onda je ovo predavanje kao stvoreno za vas! Na predavanju ćete saznati kako različite generacije pristupaju hibridnom modelu radu, te koje su njihove glavne potrebe i očekivanja, što će vam omogućiti razumijevanje zaposlenika i doprinijeti poboljšanju suradnje i produktivnosti hibridnog modela rada. A dobit ćete i praktične savjete i upoznati strategije za učinkovito upravljanje i vođenje hibridnog modela rada. 

O predavačici: Dr. Živa Veingerl Čič je doktorirala u području upravljanja individualnom uspješnošću zaposlenika. Dr. Veingerl Čič  ima više od dvadeset godina iskustva u poslovnom sektoru u području trženja, komuniciranja, savjetovanja  i kadrovskog menadžmenta. Certificirana je trenerica i certificirani coach.

Na predmetima na kojima predaje povezuje teorijsko znanje s praktičnim iskustvima, s ciljem razvijanja potencijala i kritičkog razmišljanja pojedinaca i skupina. Nadahnjuju je usmjerenost na pojedinca, te njegov napredak i razvoj organizacija. Studenti su je nagradili nazivom naj profesorica studijske godine 2020./2021.


DOBA Fakultet kao suvremeni i moderan fakultet, dobitnik mnogih nagrada u području inovativnosti i obrazovanja, širi znanje te na taj način ispunjava svoje poslanstvo. Godišnje organiziramo više od 20 besplatnih obrazovnih događaja.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac