DOBA Znanja

Pratite naše novosti

Govor tijela za poslovni uspjeh

28. ožujak 2023.

Naglasak će biti na fizičkim elementima neverbalne komunikacije – mimici, gestikulaciji i proksemici. Na praktičnim primjerima ćemo s pomoću neverbalne komunikacije analizirati osobine ličnosti govornika, poput samopouzdanja, ekstrovertiranosti i uvjerljivosti. Na ovom predavanju ćete saznati koliko je neverbalna komunikacija važna u poslovnom životu.

O predavaču: Dr. Darko Števančec je doktor psiholoških znanosti. U razdoblju od 1991. do 1999. godine vodio je jedno od prvih privatnih istraživačkih poduzeća u Sloveniji - Davean, gdje se bavio istraživanjem, savjetovanjem i obrazovanjem u području marketinga, vođenja i psihosocijalne klime organizacija. Njegov znanstveno-istraživački rad obuhvaća veći broj stručnih članaka i priloga na međunarodnim psihološkim kongresima.

Od 2001. godine posvećuje se prije svega pedagoškom i istraživačkom radu u visokoškolskim organizacijama. Na DOBA Fakultetu je nositelj predmeta iz područja javnog nastupa i retorike, psihologije, osobnog menadžmenta  i komuniciranja. 2018. godine bio je izabran naj profesorom godine.

Prilažemo poveznicu do snimke koja je spomenuta u webinaru: Amy Cuddy TED Talk - Fake it Till You Make it


DOBA Fakultet kao suvremeni i moderan fakultet, dobitnik mnogih nagrada u području inovativnosti i obrazovanja, širi znanje te na taj način ispunjava svoje poslanstvo. Godišnje organiziramo više od 20 besplatnih obrazovnih događaja.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac