DOBA Znanja

Pratite naše novosti

E-obrazovanje danas

31. ožujak 2023.

E-obrazovanje prati određeno nerazumijevanje, koje je djelomično i posljedica upotrebe raznolike terminologije, no pojednostavljeno razumijevanje i nepoznavanje kompleksnosti područja e-obrazovanja ujedno mogu i značajno utjecati na razinu kvalitete e-obrazovanja. Na webinaru ćemo govoriti o osnovnim pojmovima i pojavnim oblicima e-obrazovanja. Predstavit ćemo aktualne trendove koji značajno diktiraju i suoblikuju razvoj e-obrazovanja, te prikazati kako usredotočenošću na sudionika iste možemo ostvariti.

O predavačici: Dr. Mateja Brejc je docentica za područje menadžmenta. Vodila je nekoliko nacionalnih projekata i sudjelovala u različitim međunarodnim projektima, organizirala je i vodila stručne susrete i znanstvene savjete te veći broj međunarodnih konferencija. Bila je i glavna urednica revije Vođenje.

Od veljače 2022. godine je kao visokoškolska profesorica zaposlena na DOBA Fakultetu, gdje aktivno djeluje u organizacijskom i razvojno-istraživačkom području online obrazovanja. Nositeljica je predmeta Menadžment kvalitete u obrazovanju te sudjeluje na predmetima iz područja e-obrazovanja na dodiplomskim i magistarskim programima.


DOBA Fakultet kao suvremeni i moderan fakultet, dobitnik mnogih nagrada u području inovativnosti i obrazovanja, širi znanje te na taj način ispunjava svoje poslanstvo. Godišnje organiziramo više od 20 besplatnih obrazovnih događaja.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac