DOBA Znanja

Pratite naše novosti

Diploma je najbolje »cjepivo« za napredovanje u životu

10. svibanj 2022.

I prije krize koju je uzrokovala pandemija koronavirusa su brze tehnološke promjene i sve veća gospodarska suovisnost ukazivali na nejasnu budućnost. Rat u našoj blizini dodatno povećava neizvjesnost i otežava predviđanje budućnosti. Ali svatko od nas svoj život želi i mora znati povezati s nadolazećim izazovima, kako bismo se mogli prilagoditi promjenama koje nas očekuju.

Mnogo čimbenika govori u prilog činjenici da je upravo sada onaj pravi, odlučujući trenutak, da se punom parom uhvatimo u koštac sa stjecanjem novih znanja i kompetencija, s ciljem stjecanja diplome.

Budite svjesni kako ste novim znanjima ključni temelj poduzeća ili ustanove, koji će s vama biti uspješni i u budućnosti. S diplomom ili magisterijem bit ćete spremni za buduće nove izazove u vašem poduzeću, a ako vam ovo okruženje ne bude više odgovaralo, brzo ćete se snaći na tržištu rada. S diplomom ćete razviti i samopouzdanje, motivaciju i usredotočenost.

Podaci iz svijeta, pa i oni iz Slovenije, govore da se školovanje isplati, pogotovo stjecanjem diplome. Osobe s visokoškolskom naobrazbom jačaju sve gospodarske i društvene segmente u zemljama. Svjetske analize pokazuju da diplomanti menadžmenta i ekonomije zarađuju više od onih koji su završili druge humanističke znanosti, bez obzira na to imaju li doktorat, magisterij ili diplomu. Upravo plaće ekonomista i menadžera u proteklim godinama osjetno rastu.

Fakulteti danas nose najveći dio odgovornosti u pripremanju studenata za budućnost, za zajedničko razmišljanje o razvoju, za poboljšavanje našeg djelovanja i za brigu o okolišu u kojem živimo – dakle za to kako bi i buduće generacije kvalitetno živjele.

Odlučite se za fakultet koji je svjestan svoje globalne odgovornosti, fakultet na kojem su studenti naš partner te gdje je studij u jedinstvenom online obliku suvremen i aktivan.

Na DOBA Fakultetu znamo da se u vrijeme velikih globalnih izazova učenje i podučavanje moraju razvijati te da oni ne mogu biti isti kao prije deset ili dvadeset godine. Moraju se temeljiti na inovacijama i na kompetencijama budućnosti, razvijati radoznalost, maštu kritičnost i viziju – a upravo to dokazuju ugled i konkurentnost naših diplomanata.  

 

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac