Za sportaše

NAJČEŠĆA PITANJA

Za sportaše

S obzirom na to da sam profesionalni sportaš koji većinu vremena provodi izvan države, interesira me kako je koncipiran studij. Mogu li se birati dani ispita s obzirom na sportske obveze i koliko često treba posjetiti fakultet?
Studij je koncipiran te se u cijelosti izvodi online kroz sustav za učenje Blackboard, pa stoga nije potrebno dolaziti fizički u prostorije fakulteta. Na online studiju uopće nije važno živite li u Hrvatski ili u bilo kojoj drugoj zemlji svijeta. Studijskim informacijama i gradivu možete pristupati odsvakuda i bio kada, a za predviđene usputne aktivnosti na predmetima si vrijeme za učenje i tempo učenja u okviru tjednih studijskih obveza određujete sami. Pedagoška podrška s online mentorima, tehnička i administrativna podrška tijekom i nakon studija su garancija za online studij i skrb fakulteta koji zaslužuje vaše povjerenje, kako biste se uz sve svoje obveze mogli usredotočiti na studijski uspjeh.

Predmeti se mogu izvršavati na dva načina: kontinuirano (ispunjavanje različitih studijskih obveza kroz tjedne) i konačno (završni ispit i seminarski rad). Za kontinuirani način rada rok je uglavnom svaki ponedjeljak, a ukoliko se odlučite za konačni oblik, pristupiti ćete završnom ispitu na raspisane ispitne rokove. Odluka o načinu obavljanja studijskih obveza birate sami. Ukoliko se dogodi da npr. tijekom obavljanja predmeta kontinuiranim načinom svoje obveze ne možete odraditi, uvijek možete pristupiti završnom ispitu na raspisanim rokovima.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac