Besplatni predmet online studija

Stecite nova znanja za napredovanje

Besplatni predmet online studija

Prilikom 20. obljetnice online studija vam na Dobi omogućavamo da se besplatno uključite u jedan studijski predmet. Studirat ćete 100 % online, prema Dobinem modelu studija.

Dobin model online studija važi kao jedan od najbolje razrađenih i kvalitetnih u svjetskom omjeru, a prema mišljenu studenata i kao jedan od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je ujedno prilagođen i zaposlenim odraslima i mladima koji žele nešto više.

Model studente potiče na aktivnu suradnju u nastavnom procesu, zajedničko kreiranje novog znanja koje proizlazi iz njihovih prethodnih obrazovnih, socijalnih i radnih iskustava, na učenje surađivanjem koje podržavamo putem različitih aktivnih metoda rada, kao što su rasprave, studije primjera, rješavanje problema, projektni rad, timski rad ...

Pozivamo vas da isprobate Dobin model online studija te se besplatno uključite na jedan predmet. Tako ćete se moći sami uvjeriti o kvaliteti provođenja online studija, koji je uvjerio i međunarodne stručnjake, naime naš fakultet je prvi i (za sada jedini) u Sloveniji i JI Europi s čak dvije međunarodne akreditacije.

Stecite nova znanja za napredovanje i ostvarivanje uspješne karijere te upoznajte vrhunski model online studija.

Predmet Osobni menedžment

S izazovima osobnog menadžmenta se svakodnevno susrećemo: Kako si organizirati vrijeme kako bismo na poslu i u privatnom životu bili što učinkovitiji i zadovoljniji? Kako se uhvatiti u koštac sa stresnim situacijama? Kako učinkovito komunicirati? Kako učinkovito rješavati konflikte? Kako što bolje ostvarivati svoje ciljeve?

Upoznat ćete model »velikih pet« faktora ličnosti, prema kojima ćete ličnost pojedinca moći opisati u pet dimenzija, utvrditi koja je vaša prevladavajuća strategija rješavanja konflikata, upoznati se s Maslowljevom teorijom hijerarhija potreba, koja je veoma korisna i za razumijevanje motivacije u poslovnom kontekstu, isprobati jednu od tehnika za poticanje kreativnosti, te razmišljati o svojoj dosadašnjoj karijeri i o tomu gdje vidite sebe u budućnosti.

Nositelj predmeta: doc. dr. Darko Števančec
Trajanje: 4 tjedna (od 22. svibnja do 18. lipnja)
Uvjet za uključenje: DA, zaključena najmanje 4-godišnja srednja škola
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu i 6 ECTS, koje možete uvažiti i prilikom upisa na DOBA Fakultet.
Broj slobodnih mjesta: 60
Prijavite se: prijava nije više moguća, sva mesta su zauzeta

Predmet Komuniciranje s utjecajnim javnostima i lobiranje

Češće nego što smo toga svjesni u različitim smo se okolnostima prisiljeni angažirati u ulozi lobista, odnosno prilikom pregovaranja zastupati svoju organizaciju. Tko ne zna dobro komunicirati, neće znati poslovnim partnerima ili organima vlasti uspješno predstaviti proizvode, usluge ili projekte svoje organizacije, pridobiti kupce ili investitore, te sebi izboriti odgovarajući položaj u vlastitom radnom okruženju.

Na predmetu ćemo glavne naglaske posvetiti trima sadržajima: komuniciranju s utjecajnim javnostima i umrežavanju, zastupanju interesa i lobiranju te pregovaračkim doktrinama i tehnikama.

Nositelj predmeta: red. prof. dr. Boris Cizelj
Trajanje: 5 tjedana (od 21. svibnja do 27. lipnja)
Uvjet za uključenje: DA, zaključen najmanje 3-godišnji bachelor program
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu i 7 ECTS, koje možete uvažiti i prilikom upisa na DOBA Fakultet.
Broj slobodnih mjesta: 30
Prijavite se: prijava nije više moguća, sva mesta su zauzeta

Važno! Prije uključenja na predmet ćemo pripremiti kraći program osposobljavanja za rad u nastavnom okruženju.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac