ONLINE STUDIJ – Probajte i oduševite se

Stecite nova znanja za napredovanje

ONLINE STUDIJ – Probajte i oduševite se

Povodom 30-obljetnice DOBE i 21-obljetnice online studija vam omogućujemo da se u potpunosti besplatno uključite u jedan studijski predmet, tako steknete nova znanja za vaše napredovanje te upoznate vrhunski model online studija.

Dobin model online studija se smatra jednim od najdovršenijih i najkvalitetnijih na globalnoj razini, te po mišljenju studenata i jednim od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je ujedno i prilagođen zaposlenim odraslima i mladima koji žele nešto više. I u ovim izvanrednim vremenima na DOBI oko 1500 online studenata studira bez prekida. O njima brinu učitelji, online mentori, stručni suradnici i tehnička podrška, koji su svakog dana dostupni u virtualnom nastavnom okruženju.

Model studente potiče na aktivan suradnički proces učenja, zajedničko stvaranje novog znanja koje proizlazi iz njihovog prethodnog radnog iskustva, na učenje kroz suradnju koje potičemo različitim aktivnim metodama rada, kao što su rasprave, studije primjera, rješavanje problema, projektni, timski rad ...

Pozivamo vas da i vi probate Dobin model online studija te se besplatno uključite u jedan predmet. Tako ćete se moći sami uvjeriti o kvaliteti provedbe online studija, koji je uvjerio i međunarodne stručnjake, naime naš je fakultet prvi (za sada i jedini) u Sloveniji i u JI Europi s čak dvije međunarodne akreditacije.

ZA VAS SMO ODABRALI DVA AKTUALNA PREDMETA

Predmet Osobni menadžment

S izazovima osobnog menadžmenta svakodnevno se susrećemo: Kako si organizirati vrijeme kako bismo u poslu i u privatnom životu bili što učinkovitiji i zadovoljniji? Kako se suočavati sa stresnim situacijama? Kako učinkovito komunicirati? Kako učinkovito rješavati konflikte? Kako što učinkovitije stjecati nova znanja i vještine te kako razmišljati i djelovati kreativnije? Kako što bolje ostvarivati svoje ciljeve?

Upoznat ćete model »velikih pet« faktora osobnosti, prema kojima ćete osobnost pojedinca moći opisati na pet dimenzija, utvrditi koja je vaša prevladavajuća strategija rješavanja konflikata, upoznati se s Maslowljevom teorijom hijerarhija potreba, koja je veoma korisna i za razumijevanje motivacije u poslovnom kontekstu, isprobati jednu od tehnika za poticanje kreativnosti te razmišljali o vašoj dosadašnjoj karijeri i o tomu gdje se vidite u budućnosti.

Nositelj predmeta: doc. dr. Darko Števančec
Trajanje: od 22. svibnja do 24. lipnja
Uvjet za uključenje: DA, završena najmanje 4-godišnja srednja škola
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu i 6 ECTS, koji će vam se priznati i pri upisu na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mjesta: 60
Kotizacija: besplatno
Prijavite se: mesta su popunjena, prijava nije više moguća

Predmet Inovativni poslovni procesi, odnosi i modeli

Predmet se usredotočuje na razvoj i upravljanje inovacijama sa sveobuhvatnog aspekta. Inovacije su kompleksan pojam koji udružuje brojne važne aspekte poslovanja, te tako linearno mišljenje i individualan pristup nisu dovoljni. Potrebni su suradnja i sustavan pristup. Predmet se temelji na prvom uvjetu da su inovacije i inovativnost glavni čimbenici konkurentnosti. Započinje s makroekonomskim pogledom na inovacije u zemlji i na globalnom tržištu, s prepoznavanjem indeksa i pokazatelja te s okruženjima koja podržavaju istraživanja za inovacije, s odjeljenjima za istraživanja i razvoj te drugim. Predmet obuhvaća studij tehnoloških i uslužnih inovacija te nastavlja s organizacijskim pogledom na inovacije, učenjem o tehnikama i metodama upravljanja inovacijama. Predmet završava s dubljim proučavanjem i razumijevanjem trženja potencijalne inovacije (istraživanje tržišta, tržišna strategija, segmentacija tržišta, potencijal tržišta, vrijednost za kupca ...).

Za vrijeme trajanja predmeta ćemo vas potaknuti da svoje znanje primijenite na studijama primjera te da razvijete vlastiti projekt koji će predstavljati potencijalnu inovaciju.

Nositelj predmeta: izv. prof. dr. Peter Stanovnik
Trajanje: od 22. svibnja do 3. srpnja
Uvjet za uključenje: DA, završen najmanje 3-godišnji visokoškolski program
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu i 9 ECTS, koji će vam se priznati i pri upisu na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mjesta: 60
Kotizacija: besplatno
Prijavite se: mesta su popunjena, prijava nije više moguća

Važno!

Pošto će se mnogi od vas prvi put susresti s online studijem, za vas ćemo održati online webinar s prezentacijom nastavnog okruženja Blackboard, koje ćete koristiti tijekom izvršavanja predmeta. Radionica će se odvijati online, i to u petak, 22. svibnja, od 19.00 do 20.30 sati.

Na online radionici ćete upoznati sve potrebno za online studij
-    kako su raspoređene tjedne aktivnosti
-    kako ćete izvršavati tjedne aktivnosti
-    gdje ćete pronaći gradivo koje ćete koristiti za izvršavanje aktivnosti
-    kako se odvija komunikacija s online mentorom, profesorom i ostalim sudionicima predmeta
-    kako si organizirati vrijeme za studij
I još mnogo toga. Zasigurno će biti vremena i za vaša pitanja.

Za vrijeme trajanja predmeta od vas se očekuje aktivnost i kontinuiran rad. Samo na taj način ćete upoznati sve prednosti online studija i steći kvalitetno znanje, te naravno, dobiti i potvrdu o položenom predmetu, koja će biti javno važeća.

Besplatan predmet je jedan od događaja povodom 30. obljetnice DOBE, čiji je počasni pokrovitelj predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor. >>

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac