Besplatno se uključite u predmet i upoznajte online studij

Probajte online studij i oduševite se

Besplatno se uključite u predmet i upoznajte online studij

Omogućujemo da se u potpunosti besplatno uključite u jedan studijski predmet, tako steknete nova znanja za vaše napredovanje te upoznate vrhunski model online studija.

Dobin model online studija se smatra jednim od najdovršenijih i najkvalitetnijih na globalnoj razini, te po mišljenju studenata i jednim od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je ujedno i prilagođen zaposlenim odraslima i mladima koji žele nešto više. I u ovim izvanrednim vremenima na DOBI više od 1500 online studenata studira bez prekida. O njima brinu učitelji, online mentori, stručni suradnici i tehnička podrška, koji su svakog dana dostupni u virtualnom nastavnom okruženju.

Model studente potiče na aktivan suradnički proces učenja, zajedničko stvaranje novog znanja koje proizlazi iz njihovog prethodnog radnog iskustva, na učenje kroz suradnju koje potičemo različitim aktivnim metodama rada, kao što su rasprave, studije primjera, rješavanje problema, projektni, timski rad ...

Pozivamo vas da i vi probate Dobin model online studija te se besplatno uključite u jedan predmet. Tako ćete se moći sami uvjeriti o kvaliteti provedbe online studija, koji je uvjerio i međunarodne stručnjake, naime naš je fakultet prvi (za sada i jedini) u Sloveniji i u JI Europi s čak dvije međunarodne akreditacije.


ZA VAS SMO IZABRALI DVA AKTUELNA PREDMETA

Predmet Menadžment događaja (bachelor)

Događaj je već odavno najvažniji način masovnog komuniciranja, naime učinak spektakla i druženja mu daju veliku moć utjecanja na emocije i na orijentiranost sudionika. Na sve konkurentnijim tržištima, također i u gospodarstvu, otkrivamo popularnost i moć događaja, koji su dobili značajno mjesto u komuniciranju organizacijskih poruka. Događaji sa svojom suštinom – sretanje ljudi - predstavljaju komunikacijski, prodajni, promocijski i društveni alat. Na predmetu će do izražaja doći vaša kreativnost i inovativnost. Naučit ćete organizirati hibridne te online događaje. Stečeno znanje ćete moći primijeniti za događaje u poslovnom svijetu i u privatnom životu.

Nositelj predmeta: mag. Natalie Cvikl Postružnik
Trajanje: od 23. svibnja do 19. lipnja
Uvjet za uključenje: DA, završena najmanje 4-godišnja srednja škola
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu (6 ECTS), koja će vam se priznati i pri upisu na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mjesta: 120
Rok za prijavu: petak, 13. svibanj
Kotizacija: besplatno
Prijavite se: Prijave su završene.


Predmet Pozitivna psihologija (master)

Pozitivna psihologija poprima sve veću važnost u suvremenom poslovanju. Pozitivna psihologija je uzbudljiva i inspirirajuća mlada grana psihologije. Ona gradi ono što je u pojedincu pozitivno – njegova snaga i resursi. Cilj pozitivne psihologije je poboljšati subjektivno blagostanje (sreću) i funkcioniranje pojedinaca, organizacija i zajednica, kako bi isti bili uspješni. Na predmetu ćete imati mogućnost upoznati trendove u pozitivnoj psihologiji, upoznati i primijeniti pomnost, pozitivnu psihologiju aplicirati u radno okruženje, prepoznati svoje snage karaktera te naučeno provjeriti u timskom radu.

Nositelj predmeta: doc. dr. Marko Divjak
Trajanje: od 19. svibnja do 24. lipnja
Uvjet za uključenje: DA, završen najmanje 3-godišnji visokoškolski program
Potvrda: DA, nakon uspješno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu (6 ECTS), koja će vam se priznati i pri upisu na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mjesta: 60
Rok za prijavu: petak, 13. svibanj
Kotizacija: besplatno
Prijavite se: Prijave su završene.


Prije početka predmeta 

U srijedu, 18. svibnja navećer, ćemo za vas održati Uvodni online webinar s prezentacijom nastavnog okruženja Blackboard, koji ćete koristiti tijekom izvršavanja predmeta. Upoznat ćete:
-    kako su raspoređene tjedne aktivnosti;
-    kako ćete izvršavati tjedne aktivnosti;
-    gdje ćete pronaći gradivo koje ćete koristiti za izvršavanje aktivnosti;
-    kako se odvija komunikacija s online mentorom, profesorom i ostalim sudionicima predmeta;
-    kako si organizirati vrijeme za studij I još mnogo toga. Zasigurno će biti vremena i za vaša pitanja.

Za vrijeme trajanja predmeta od vas se očekuje aktivnost i kontinuiran rad. Samo na taj način ćete upoznati sve prednosti online studija i steći kvalitetno znanje, te naravno, dobiti i potvrdu o položenom predmetu, koja će biti javno važeća.

Pročitajte osobna iskustva studenata – kako uspješno usklađivati rad i online studij. >>

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac