Naslovnica > Programi i upis > Zašto odabrati nas?

Zašto odabrati nas?

Pripremamo vas za učenje skroz cijeli život koje je jedini način za nadogradnju vašeg razmišljanja i dobivanje kompetencija koje će vam pomoći da razmišljate inovativno i poslovno.

Međunarodna akreditacija kvalitete online studija

U listopadu 2013. DOBA Fakultet postao je prva i jedina visokoškolska institucija u Jugoistočnoj Europi sa međunarodnom akreditacijom kakovosti online studija UNIQUe (European Universities Quality in e-Learning). DOBA Fakultet je najveći i jedini fakultet u jugoistočnoj Europi koji izvodi online studije već 17 godina. Naglasak kod online studiranja je na aktivnom radu studenata, uz upotrebu suvremenih pedagoških metoda.

Online studij za odrasle

Poduzeća na koja se možemo u budućnosti oslonimo su inovativna sa proaktivnim pojedincima. Znanja iz područja poduzetništva, prepoznavanja prilike, rukovođenja ljudi i suvremenog poslovanja vrlo su bitna za razvoj poduzetništva. U sklopu jednog predmeta studenti moraju obaviti mnogo praktičnih aktivnosti (projektni radovi, grupne diskusije, individualni radovi, …) koje su uključene u konačnu ocjenu predmeta. Predmeti su prilagođeni ljudima sa radnim iskustvima pa stečena znanja možete odmah upotrijebiti u praksi.

Cjelokupna podrška

Studenti u okviru studija na našem fakultetu dobijete menadžericu programa, koja je odgovorna za kvalitetu, praćenje i poticanje studenata pojedinog programa od upisa do diplome. Za vrijeme trajanja studija studentima su pored menadžerice programa svakodnevno na raspolaganju online mentor i nositelj predmeta. Na vaša pitanja mentori odgovaraju u roku 24 sata, 7 dana u tjednu.

Studij zanimljiv i onima koji žive u inozemstvu

Studij izvodimo na hrvatskom jeziku. Svake godine pridružuje nam se sve više studenata koji žive u inozemstvu i online studij im je jedina mogućnost studija i veza sa rodnom državom. Zbog iznimno fleksibilnog načina studiranja  – online studija kojeg jedini izvodimo u cijelosti na DOBA Fakulteu, online studij je pravi odabir za sve one koji borave i rade u inozemstvu. Pročitajte mišljenja naših studenta.

Međunarodno priznati fakultet s europskom diplomom

DOBA Fakultet je privatni, europski i međunarodno priznati fakultet s akreditiranim programima. Kao diplomci DOBA Fakulteta stječete slovensku diplomu koja vrijedi i u zemljama Europske unije.
Rezultati najnovijeg izvještaja "follow up" anketiranja diplomanata DOBA Fakulteta koje se radi šest mjeseci nakon završetka studija pokazali su dosad najbolje rezultate.

Kod 56% diplomanata diploma DOBA Fakulteta koristila je u napredovanju u karijeri – napredovanje na radnom mjestu, dobili su veću plaću ili redovno zaposlenje.

27 godine tradicije u obrazovanju Poslovne grupe DOBA

33 zaposlena, 360 vanjskih suradnika, 23 učionice, 11.000 sudionika godišnje, 76.000 pedagoških satova godišnje, više od 3.300 studenata, 3.300 diplomaca, …Kroz naša je vrata prošlo više od 91.000 sudionika i studenata. Provjerite naše uspjehe.

Print