Naslovnica > Programi i upis > Međunarodno poslovanje (master)

Međunarodno poslovanje (master)

Magistarski program je namijenjen svima vama koji ste ambiciozni i koji želite razumjeti suvremeno globalno okruženje i poslovni svijet u ovo doba. Jedinstvenim sadržajima iz područja poslovanja u međunarodnom i multikulturnom okruženju, pozitivne psihologije, kreativnosti i inovativnosti, kao i učenje o slovenskoj kulturi i azijskoj kulturi, vi i vaše poduzeće biti ćete konkurentni.

Fokus programa je na poduzetničkim znanjima i inovativnom internacionalnom voditeljstvu.


Kroz program ćete razvijati osobine voditelja budućnosti, koje se zasnivaju na etičnosti, poštovanju, cjelovitosti, autentičnosti i kreativnosti u zajedničkom stvaranju. Program je odličan za razumijevanje poslovnog svijeta, vođenje inovativnih procesa, umrežavanje i osnova za međunarodnu karijeru u različitim sektorima i poduzećima. Adekvatan je za diplomce osnovnih društvenih, poslovnih ili tehničkih programa.

Podaci o programu

Vrsta programa: master program (ekvivalent diplomski studij)
Trajanje programa:
dvije godine (120 ECTS)
Način izvođenja studija:
online studij (izvanredni studij)
Stručno zvanje:
magister poslovnih ved
Stečeni stupanj obrazovanja: 2. stupanj prema Bolonji / Master
Izborni moduli:

Program se izvodi na hrvatskom jeziku (komunikacija s nositelji predmeta i online mentori, priprema studijskih aktivnosti te provjeravanje znanja). Za upotrebu literature potrebno je znanje engleskog jezika.

Pridodani dokumenti:

Print