Naslovnica > Programi i upis > Informacije o studiju > Ambasadori DOBA Fakulteta

Ambasadori DOBA Fakulteta

Za informacije iz prve ruke o studiju na DOBA Fakultetu, na raspolaganju su vam ambasadorke DOBA Fakulteta, Maja Fumić i Ana Habjanec.

Ambasadorke vam nude informacije o načinu studija na fakultetu, o online studiju, o online mentorima i profesorim te još mnogo više.

Maja Fumić – ambasadorica za studente s hrvatskog govornog područja, koji odluče svoju diplomu steći na DOBA Fakultetu. Maja je na DOBI završila bachelor Marketing, društvene medije i odnose s javnošću, te nastavila na masteru Međunarodno poslovanje. Voli ljude, životinje i prirodu, energična je, komunikativna, proaktivna i nasmijana. Uvijek je spremna pomoći, pa ako netko treba informaciju 'iz prve ruke', kako je to studirati na DOBI, što s time dobivate, i ako vam netko samo treba ukloniti nedoumice, javite se Maji na:

Email: maja.fumic@net.doba.hr
Tel.: 0913020025 (call/sms/viber/whatsapp)
Facebook: https://www.facebook.com/maja.fumic.5


Ana Habjanec Rizvić – ambasadorica za studente s hrvatskog govornog područja. Ana je diplomantica master programa Međunarodno poslovanje. Energična je, proaktivna, ambiciozna, ljubazna ... Uvijek je spremna pomoći i ako vas zanima, kakvi je online studij na DOBA Fakultetu, javite se Ani na:

Email: ana.habjanec@net.doba.hr

 

Za sve informacije potrebne već u tjeku studija (priprema potvrde, diplomiranje, uplate, predmeti, …) kontaktirajte referadu fakulteta ili menadžericu programa.

Print