Naslovnica > Pravne obavijesti

Pravne obavijesti

Autorska prava

Sve informacije i slike (sadržaji), objavljeni na web stranicama DOBA Fakulteta za uporabne poslovne i društvene studije Maribor (DOBA Fakultet), vlasništvo su DOBA Fakulteta te su u zakonski dopuštenom okviru predmet autorske zaštite ili drugih oblika zaštite intelektualnog vlasništva. Sadržaj se smije pregledavati i reproducirati samo za osobne potrebe. Mijenjanje, prepisivanje, razmnožavanje ili bilo kakvo drugo širenje bez pismene dozvole DOBA Fakulteta je zabranjeno.

Sadržaje i slikovni materijal u Novinarskom centru novinari mogu koristiti i bez prethodne pismene dozvole DOBA Fakulteta.

Zaštita privatnosti

DOBA Fakultet poštuje privatnost korisnika web stranica te će ju brižno štititi. Podaci o korištenju web stranica koji će se skupljati automatski, a ne omogućavaju uvid u osobne podatke, bit će upotrijebljeni u svrhu boljeg korištenja web stranice.

Ograničenje odgovornosti

DOBA Fakultet će se na sve načine truditi da osigura najtočnije i najnovije podatke na svojim web stranicama, ali uz upozorenje da su tekstovi od informativnog značenja i zato ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost i cjelovitost. Svi korisnici web stranica objavljene sadržaje koriste na vlastitu odgovornost.

DOBA Fakulteta, kao ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala u nastanku i izradi tih web stranica, nije odgovorna za povremene smetnje u radu stranica, za eventualnu netočnost informacija kao ni za eventualnu štetu, nastalu uslijed korištenja netočnih ili nepotpunih informacija. Zbog toga ne odgovara ni za kakvu štetu ili neugodnosti koje bi proizašle zbog postojanja web stranica, iz pristupa i/ili korištenja i/ili nemogućnosti korištenja informacija na tim web stranicama, i/ili bilo kakve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju, bez obzira na to jesu li bili obaviješteni o mogućnosti takve štete.

DOBA Fakultet zadržava pravo da bez prethodnog upozorenja bilo kad promijeni, doda ili ukloni sadržaj tih web stranica. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost.

Print