Naslovnica > Online studij > Prednosti

Prednosti

Online studijem steći ćete viši stupanj obrazovanja, a nećete ugroziti svoj posao, karijeru niti napustiti svoj dom. Mladi željni suvremenih znanja na nov suvremeni način se također odlučuju za online studij. Danas na DOBA Fakultetu studira više od 1.000 online studenata godišnje.

100% online studij i podrška sedam dana u tjednu je posebnost online studija na našem fakultetu

1. Fleksibilnost je na prvom mjestu od razloga za odabir online studiranja

Studirate bilo kada i bilo gdje (mogućnost studiranja nezavisno od mjesta gdje živite). Studirajte samostalno … doma … u za vas idealnom nastavnom okruženju, bez stresa. Sami si određujete vrijeme i tempo učenja!


2. Razvijanje znanja i kompetencija 21. stoljeća

Tijekom studija stječete znanja i razvijate kompetencije koje danas poslodavci očekuju od zaposlenih. Online studenti govore da su zbog načina studija puno napredovali i na području komuniciranja, timskog rada te planiranja rada i vremena. A koje kompetencije poslodavci danas traže? Odgovor je dostupan ovdje.

Uvjerite se kako zanimljiv i učinkovit može biti online studij – omogućavamo vam besplatni ogled.

3. Studiranje iz inozemstva

U posljednjih nekoliko godina za online studij odlučuje se mnogo Hrvata koji rade ili se iz bilo kakvog drugog razloga nalaze u inozemstvu. Za njih izvodimo online informativne dane uživo ili savjetovanje skypomU Europi danas studira 1.450.000 online studenata. Do 2025. godine u svijetu će studirati između 30 i 80 milijuna studenata koji će studirati online (OECD, 2011).Zašto ne bi bili i vi online student?

4. Kod online studija nikada niste sami

Tokom studija vam je na raspolaganju profesor, a online mentor na raspolaganju vam je 7 dana u tjednu kako bi vas pratio i usmjeravao. Tu su još stručni suradnici na fakultetu te vaši studijski kolege.

Online studij ima i mnogo drugih prednosti:

 

Print