Naslovnica > Online studij > Podrška kod online studija

Podrška kod online studija

Unatoč tome što ćete studirati online, na studiju nećete biti nikada sami. Vaš rad pratit će online mentor sedam dana u tjednu, visokoškolski predavači, menadžeri programa i tehnička podrška.

 

Online mentori

Online mentor vam je dostupan sve dane u tjednu i odgovara vam u roku 24 sata. Njegovi zadatci su:

- savjetovanje, usmjeravanje i potpora studentu kod studija,
- organiziranje i dnevno praćenje vašeg rada na predmetu,
- poticanje i motiviranje tijekom cijelog studija,
- u suradnji s profesorom predmeta pružanje povratnih informacija o vašem napredovanju.

91% studenta ocjenjuje, da je online mentor najbitniji za uspjeh studenta.

Na raspolaganju vam je i druga podrška - profesora, osobnog menadžera, studijskih kolega i tehnička podrška.

Visokoškolski predavači

Za sva pitanja u vezi ispita, ocjenjivanja ili gradiva na raspolaganju su vam konzultacije s predavačima koje se odvijaju online.

Menadžeri programa

Podršku studentima izvode stručni suradnici fakulteta. Sve studente dnevno prati menadžerica programa koja vam omogućava da imate pravog sugovornika kada želite informacije i savjete vezane uz izbor predmeta, uspješan studij i planiranje studijskih obaveza. Menadžeri programa i ostali stručni suradnici vode brigu o tome da izvršavanje vaših studijskih aktivnosti teče u skladu s predviđenim rokovima.

Tehnička podrška

Za rješavanje i otklanjanje tehničkih problema možete se obratiti našim tehničkim administratorima. Uz pomoć sistema za pomoć na daljinu možemo se povezati s vašim računalom i bitne greške otkloniti brzo i učinkovito otkloniti smetnje tehničke prirode.

Online zajednica studenata i savjetovanje student studentu

Potporu na studijama pružaju i kolege iz Dobine online zajednice studenata. U Forumu studentskog saveta ste u mogućnosti da izrazite svoja mišljenja, želje i ideje u vezi sa studijama. Predstavnici Studentskog savjeta, koji su moderatori foruma su bitna veza između vas i fakulteta.

Kod pojedinačnih – težih - predmeta su vam pored online mentora na raspolaganju i studenti viših godina ili diplomci, koji vam iz prve ruke mogu reći, kako su radili predmete, da biste na studijama bili što uspješniji.

Print