Naslovnica > O Fakultetu > O fakultetu

O fakultetu

DOBA Fakultet je najveći privatni fakultet u Sloveniji s tradicijom, međunarodnom akreditacijom kvalitete, EU standardima, akreditiranim suvremenim programima i 17-godišnjim iskustvom u online obrazovanju. Suvremenim pedagoškim pristupom studenti uravnoteženo stječu teoretska i praktična znanja te razvijaju stručnu kompetenciju potrebnu za profesionalni život.

Nositelj smo promjena pri uvođenju kompetencijskog modela studija i online obrazovanja. Naš cilj je da uspješni stručnjaci koji završavaju obrazovanje znaju upotrijebiti nova znanja. Način učenja je individualan, poznati smo po savjetovanju, neprestanoj procjeni suvremenih inovativnih pedagoških pristupa, ugodnoj nastavnoj sredini i obrazovanju potpomognutom informacijskom tehnologijom.

Sa znanjem dolazi DOBA sunca.

Tim DOBA Fakulteta

Ekskluzivni programi

Izvodimo kvalitetne i praktično usmjerene bachelor programe (ekvivalent preddiplomskim programima) i master programe (ekvivalent diplomskim programima) za inovativne i ambiciozne pojedince na slovenskom, hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku. U skladu sa suvremenim trendovima na području poslovanja prema kojima društvena odgovornost i poslovna etika postaju sve važniji, studij u programima izvodimo u skladu s etičkim kodeksom koji određuje pravila rada i studija na fakultetu.

Naši online programi su akreditirani i javno važeći. Studenti koji studiraju online mogu tako paralelno razvijati i svoju karijeru.

U Hrvatskoj trenutno izvodimo tako bachelor kako i master programe.

Ispunite informativno prijavu i slati vam ćemo dodatne informacije o studijskom programu, koji vas interesira.

DOBA Fakultet i online studij

Online studij na fakultetu je rezultat našeg stručnog i istraživačkog rada. Na ovaj način se u Europi povećava dostupnost visokoškolskih studijskih programa, jer obrazovanje mogu da steknu i oni koji zbog službenih, porodičnih i drugih okolnosti ne bi mogli da studiraju na drugi način. Povećava se uključenost u visokoškolsko obrazovanje, njegova privlačnost i fleksibilnost. Online studij izvodimo već 17 godina i postali prvi i jedini fakultet u Jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studiranja UNIQUe koju dodjeljuje Europska zaklada za kvalitetu u e-obrazovanju (EFQUEL).

Kvalitet studija meri se po uspehu diplomanata - kod 56% diplomanata diploma DOBA Fakulteta je koristila u napredovanju u karijeri.

Kako se razlikujemo od drugih fakulteta?

Prekretnice razvoja fakulteta

Print