Naslovnica > Novosti i događaji > 2017 > Top of the top prema mišljenju studenata

Top of the top prema mišljenju studenata

Na fakultetu sudjeluje u studijskom procesu više od 210 učitelja i online mentora, svake godine studenti odabiru najbolje. Laskavu titulu naj učitelj osvojili su dr. Andrej Kovačič i dr. Marko Divjak.

 

 

U ovogodišnjem odabiru naj učitelja i naj online mentora sudjelovao je 233 studenta. Predstavljamo vam top of the top u studijski godini 2016./2017..

 

 

Naj učitelj u bachelor programima je dr. Andrej Kovačič.
Dr. Andreju Kovačič u naziv je dodijeljen po prvi put. U protekloj je studijskoj godini studente pratio i vodio na predmetu Komuniciranje i nove tehnologije.

Dr. Andrej Kovačič je u zadnjih deset godina proveo nekoliko stotina istraživanja te savjetovao ili vodio veći broj slovenskih poduzeća. Autor je različitih akademskih i stručnih članaka te PRO-Aktivnih komunikacijskih tehnika. Kao trener godišnje izvrši više od 350 sati treninga na četiri fakulteta te u većem broju poduzeća. Aktivan je coach, terapeut i filantrop (više informacija na www.andrejkovacic.com). Najaktivniji je u području oglašavanja, medija i pismenosti, coachinga i terapija te komunikacijskih tehnika pri javnom nastupu, prodaji, scriptingu i političkoj komunikaciji.

Njegovu reakciju na osvojenu nagradu možete pročitati na linku.

Naj učitelj master programa po izboru studenata je dr. Marko Divjak.
Dr. Marko Divjak je laskavu titulu osvojio već teći put zaredom. Studente je pratio i usmjeravao u prošloj studijskoj godini kao nositelj predmeta Metode poslovnog istraživanja, Strategije i tehnike prodaje i Projektni rad.  

Dr. Divjak je nakon što je diplomirao iz područja psihologije nekoliko godina bio zaposlen na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, a 2011. godine je doktorirao iz područja psihologije. Od 2008. do 2016. godine profesionalno se bavio istraživanjima tržišta i javnog mnijenja u poduzeću Interstat d.o.o., kojega je od 2011. vodio kao direktor. U studijskoj godini 2016./2017. pridružio se timu DOBA Fakulteta kao razvojno istraživački suradnik i visokoškolski učitelj. U svome se radu posvećuje području psihologije prodaje, istraživanju tržišta i istraživanjima u području prenosivih kompetencija.

Njegovu reakciju na osvojenu nagradu možete pročitati na linku.

Desna ruka svih učitelja su online mentori, stručnjaci s područja predmeta, koji studente prate sedam dana u tjednu, motiviraju ih, daju im povratne informacije, rješavaju stručne probleme na koje su naišli za vrijeme studija, usmjeravaju ih na predmetu, odgovaraju na njihova pitanja svaki dan u tjednu. Online mentori su velika podrška kako učitelju, tako i studentima.

Naj online mentori 2016./2017. po izboru studenata su:

Njihove reakcije možete pročitati klikom na njihovo ime.

Čestitke svima.

Nazad na popis Print