Događaji

Događaji

Stručnjaci o odnosima s medijima u Gradskoj upravi Zagreb i Beograd

Gostujući predavači Davor Denkovski i Ana Pančić studentima će predstaviti organiziranost i upravljanje odnosima s medijima u Gradskoj upravi Zagreb i Beograd.

Radi se o ustaljenoj praksi DOBA Fakulteta da u pedagoški proces neprestano uključuje stručnjake iz prakse, te time uključuje i studente u rješavanje aktualnih izazova u lokalnom okruženju.

Predavanje je namijenjeno studentima bachelor programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iz Hrvatske i Srbije kod predmeta Odnosi s medijima.

O predavačima

Davor Denkovski

S odnosima s javnošću susreće se 2003. kada je bio imenovan načelnikom Službe za odnose s javnošću, informiranje i kulturu i glasnogovornikom Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Nakon šesnaestogodišnje karijere u Ministarstvu obrane, prelazi u gradsku upravu Grada Zagreba na mjesto glasnogovornika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, a momentalno se nalazi na mjestu višeg stručnog savjetnika gradonačelnika upravo na poslovima odnosa s medijima.

Ana Pančić

Ana Pančić je radila kao novinar na televiziji Studio B i u dnevnom listu Blic, nakon čega se počinje baviti odnosima s javnošću. 2011. počinje raditi u PR agenciji „Kontakta“, gdje surađuje s korporativnim klijentima, kao i s civilnim sektorom. Od 2014. godine radi u kabinetu gradonačelnika Beograda, najprije kao dio PR službe gradonačelnika, a zatim i kao njegov savjetnik za medije.

U naredna četiri tjedna studenti će u okviru timskog rada pripremiti Priručnik za komuniciranje s medijima za Gradsku upravu Zagreb i Gradsku upravu Beograd.

Informativni dani i savjetovanja
Informativni dani i savjetovanja
Deli
Deli
100% online studij
100% online studij
Popuni obrazac
Popuni obrazac
Deli