Naslovnica > Novosti i događaji > 2017 > Predavačica DOBE na konferenciji IRDO

Predavačica DOBE na konferenciji IRDO

Sveučilište u Mariboru, 28. 9. 2017.

Mag. Mia Miše je na konferenciji sudjelovala s prilogom na temo koncepta odgovornosti s aspekta principa organizacijskih sustavnih postavki onako kao što ga razumiju studenti.

Konferenciju Društvena odgovornost i izazovi vremena u Mariboru organizirao je Institut za razvoj društvene odgovornosti – IRDO u suradnji sa znanstveni partnerom Sveučilištem u Mariboru i stručnim partnerom Visokom školom za računovodstvo i financije iz Ljubljane.

Na konferenciji su sudjelovali stručnjaci, znanstvenici, poduzetnici, studenti i drugi koje je zanimao razvoj odgovornosti prema društvu i održivom razvoju. Na konferenciji je svoje aspekte dodane vrijednosti iz ta dva područja predstavilo 25 autora iz nekoliko država. Predavačica na DOBA Fakultetu, mag. Mia Miše je sudjelovala s prilogom koji je obrađivao sadržaje rada na predmetu Poduzetništvo i kultura poduzeća u bachelor progrmaima na ovom fakultetu. Naslov priloga je: Koncept odgovornosti s aspekta principa organizacijskih sustavnih postavki onako kao što ga razumiju studenti na predmetu Poduzetništvo.

Zbornik sa sadržajem konferencije je besplatno dostupan na internetskoj stranici instituta IRDO.

Nazad na popis Print