Naslovnica > Novosti i događaji > 2017 > Nedostatak radne snage u turizmu

Nedostatak radne snage u turizmu

Turizam je najvažnija gospodarska grana u Hrvatskoj, ali ima deficit i visokoobrazovnih turističkih radnika. Zato iskoristite priliku i dobijte diplomo programa Poslovanje i upravljanje u turizmu.

Turizam je jedna od najbrže rastućih djelatnosti na svijetu i pokretačka snaga razvoja. Promjene se odvijaju vrlo brzo, zato se očekuje da zaposleni u turizmu imaju stvarno mnogo znanja iz područja održivog turizma, ponašanja kupaca, gostoljubivosti, kako i menadžerski znanja i znanja za upravljanje destinacijama koji su nužni za zaokret turizma prema prodaji doživljaja i tematskih turističkih proizvoda.

Prema objavi i podatcima na portalu www.tportal.hr ove godine otvara se 40-ak novih hotela u Hrvatskoj, u koje je uloženo oko 800 milijuna Eura. Slične brojke najavljuje se i za iduću godinu, ali očekuje se nedostatak menadžmenta za vođenje tih hotela. Na DOBA Fakultetu izvodimo bachelor program Poslovanje i upravljanje u turizmu, koji vas će osposobiti za vođenje takvih hotela. Program osposobiti će vas će također za savlađivanje koncepata i karakteristika turizma. Program obuhvaća najsuvremenije predmete upravo iz područja vođenja u turizmu, trendova u turizmu, kako i ćete osvojiti kompetencije za cjelovito savlađivanje i rješavanje zadataka i izazova poduzeća, te ostalih organizacija na području turizma u povezanosti s drugim poslovnim funkcijama.

Ukoliko vas program zanima te želite dobiti više informacija, molimo vas da nam ostavite vaše podatke.

Nazad na popis Print