Naslovnica > Novosti i događaji > 2017 > Naši studenti u Student Campu na Ohridu

Naši studenti u Student Campu na Ohridu

U okviru međunarodnog projekta e-Profman u Student Campu sudjeluje i DOBA Fakulteta. Program sastavljen je iz pet online modula i studentskog kampa i zaključnog seminara.

Od 5. do 9. srpnja se, u okviru međunarodnog projekta e-Profman, odvija Student Camp na Ohridu čiji su nositelji Visoka škola za novinarstvo i odnose s javnošću iz Skopja, dok su partneri  DOBA Fakultet i Istanbul University. U tom događaju sudjeluje ukupno 55 studenata, 23 učitelja visoke škole i ostalo osoblje. U Student Campu sudjeluje 15 studenata i 6 učitelja DOBA Fakulteta. Studenti mogu izabrati između različitih radionica iz područja komunikativno-komunikacijskih strategija, digitalnih PR kampanja i područja inovativnosti pri razvoju proizvoda i usluga.

Aktivnosti prvoga dana su bile namijenjene upoznavanju i obuci za timski rad. Studenti koji su se prvi puta u životu susreli, morali su potražiti tim čiji su članovi bili oni studenti koji su imali zajedničke interese. Nakon toga, morali su u međunarodno miješanom timu naći zajedničke točke i pripremiti kreativno i kratko predstavljanje. Sedam međunarodnih timova nas je iznenadilo svojom kreativnošću, inovativnošću, vještinama nastupanja i hrabrošću.

Mia Miše, izvođačica radionica, prvoga dana: »S vježbama smo željeli pomoći u probijanju leda, a studenti su se povezali u samo nekoliko minuta i vesela sam zato što će se sve timske zadaće ljetnoga kampa pretvoriti u veliko zadovoljstvo, te vrlo kvalitetno.«

Mina Mazuozi, izvođačica radionica, prvoga dana: »Oduševljena sam zbog odličnog odaziva studenata i zbog motivacije, te spremnosti na aktivan rad. Vjerujem da su upravo ovi studenti nositelji budućnosti i da se na njih možemo osloniti.

Nazad na popis Print