Naslovnica > Novosti i događaji > 2016 > Dodjela diploma – nezaboravni događaj

Dodjela diploma – nezaboravni događaj

U subotu 3. prosinca 2016. godine na DOBA Fakultetu održali smo svečanu dodjelu diploma. Diplome primilo je više od 260 diplomanata iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Svečani događaj izvodili smo u Hotelu Habaku u Mariboru. Već drugi put zaredom održali smo dodjelu diploma zajedno za sve diplomante iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Pogledajte fotografije dodjele diploma 2016. godine.

Ne samo svečana dodjela diploma, nego sam studij i sva znanja i podrška, koju studenti u toku studija dobe, oni puno cijene. Nakon dodjele diploma Hana, diplomantica master programa Međunarodno poslovanje iz Hrvatske, sa nama je podijelila slijedeće dojmove:
Na kraju ovog našeg zajedničkog puta želim Vam se svima zahvaliti na svemu naučenom, na inspiraciji i nadahnuću. Od svih Vas sam učila i za mene ste svi NAJ učitelji i mentori. Zahvaljujem na divnoj organizaciji svečane podjele diploma glavnoj menadžerici DOBA-e i cijelom timu, znam da je zahtijevalo puno truda i entuzijazma, kao i sakupiti na jednom mjestu tako sjajne učitelje. Hvala Vam na svemu!

Na svako godišnjoj svečanoj dodjeli diploma nagradimo najuspješnije diplomante i magistre. Priznanja primaju studenti, koji se tijekom studija postizali najbolje studijske rezultate.

Naj diplomantica i naj magistra 2016. godine

Kristina Sapač, naj diplomantica bachelor programa
Tamara Zameli, naj diplomantica master programa

Najbolji magistarski rad s potencijalom inovacije

Nagradu za najbolji magistarski rad s potencijalom inovacije u 2016. godini osvojio je diplomant master programa Međunarodno poslovanje, Leon Stare. Nagradu je dobio za rad s naslovom Vedenjsko točkovanje v kartičnem poslovanju pod mentorstvom izv. prof. Valentine Prevolnik Rupel i znan. surad. dr. Marka Ogorevca.

Iskreno čestitamo i želimo mnogo uspjeha u ostvarenju novosti.

Nazad na popis Print